Stopom do Portugalska koncom augusta

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte stopari ci ini dobrodruhovia, zaciatkom septembra mi zacina staz v Portugalsku a kedze chcem ist tam stopom, tak hladam NEKONFLIKTNU, PRIATELSKU A VTIPNU partacku, BEZ BOCNYCH UMYSLOV, len ako partacku na cestovanie. POZOR, LEN NA CESTU DO PORTUGALSKA!
Moj plan, je vystartovat koncom augusta, zastavit sa bud v Monaku alebo az v Avignone, potom v Carcassone a na katarskom hrade Montsegut. Potom bud sa zastavit v Andorre alebo ist priamo do Spanielska, mozno do Madridu a Toleda. A podla casu do Porta, kde by som mal byt do 10.9. Tu uz by sa nase cesty rozdelili.
Spanie v stane a cez couchsurfing. Naklady na stravu a mhd. Pozriet pekne miesta a na par hodin k moru, ale urcite nemam v umysle vyvalovat sa v mori, maximalne na 2-3 hodin, ci v oddychovy den..
Mam skusenosti zo stopom v zahranici, ale uvitam aspon trochu scestovanu samostatnu partacku, ktora vie ake to je stopovat v zahr.. Viem sa dohovorit anglicky, ale nieje to ziadna slava.. Inac, len trocha nemecky. Btw, ja 27r chalan zo Slovenska.
V pripade skutocneho zaujmu, ozvite sa mi na [email protected] alebo nechajte svoj mejl. Tesim saaaa.. :)

Stale hladam partaka/partacku na stop koncom augusta do Portugalska, zo zastavkami v juznom Fr., Andore a v centralnom Span. Ale bez navratu domov. Tak ak mate seriozny zaujem, piste na [email protected]. Zatiiim.

Vravíš,že máš už skusenosti zo stopovaním v zahraničí,mohol by si niečo o tom napísať?A.

ano, mam.. ale kedze som tvor lenivy, pisat sa mi nechce.. :)

Možem ťa odviesť do španielska,možno až do Porta zo zastávkami v južnom Fr.,ale Andora nie,koncom augusta.A.

mas tam cestu? co tam ides robit?
ked tak napis na mejl

.. ale kedze som tvor lenivy, pisat sa mi nechce..

nepis

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi