Dobrodruh na cestách 2 aj s podpisom a venovaním autora Joža Terema

Po prvej úspešnej knihe "Dobrodruh na cestách" vám v dvojke - "Dobrodruh na cestách 2" prinášam pestrú škálu príbehov takmer z celého amerického kontinentu – od vyspelého sveta na severe až po žalostnú chudobu rozlievajúcu sa smerom na juh.

V USA sa vydáme po stopách Indiánov, navštívime impozantné pamiatky starých civilizácií v Mexiku či iných stredoamerických krajinách, absolvujeme neskutočnú jazdu autom po Argentíne, Bolívii a Čile, a nebude chýbať ani dobrodružné zdolávanie venezuelskej stolovej hory Auyán tepui. No a na záver ešte nazrieme do pulzujúcej Kolumbie.

JOZEF TEREM (1973) putuje po ďalekom či blízkom svete už viac ako 30 rokov. Okrem cestovania publikuje v mnohých periodikách a prevádzkuje aj prvú cestovateľskú kaviareň. Ako vyštudovaný historik a etnológ sa vždy zaujíma nielen o krajinu, ale hlavne o ľudí, ich bežný život a zvyky. 

Dobrodruh na cestách 2

Chceš knihu "Dobrodruh na cestách 2"?

Vďaka! Je viacero spôsobov ako ju získať.

Ak chceš podporiť priamo ďalšiu tvorbu autora a tým aj portál Dobrodruh.sk, máš na výber 2 spôsoby:

  1. Knihu môžeš získať osobne aj s podpisom od autora v cestovateľskej klubovni Dobrodruh v Bratislave za cenu 15 euro. Klubovňu Dobrodruh nájdeš v Bratislave na Vajnorskej ulici pri Istropolise: https://www.facebook.com/dobrodruh.cestovatelska.klubovna
  2. Objednaj si knihu mailom na [email protected] alebo vyplň objednávku, ktorá je nižšie. Stačí uviesť meno a adresu, kam chceš poslať knihu. Príde ti na dobierku alebo môžeš po dohode vložiť sumu na účet a kniha príde ako poštová zásielka. Ak chceš aj venovanie od autora, do poznámky napíš, čo by v ňom malo byť. Cena: 15euro + cca 3 eura poštovné a balné.
  • Jozef Terem: Dobrodruh na cestách 2 / Na cestách po Južnej, Strednej aj Severnej Amerike
  • POČET STRÁN 256
  • ROZMER 170×240 mm
  • PREDBEŽNÝ DÁTUM VYDANIA november 2022

Ak si chceš objednať aj prvú knihu "Dobrodruh na cestách 1"?

Môžeš tak urobiť TU: Dobrodruh na cestách: Nová kniha Joža Terema aj s podpisom a venovaním

Objednať