Niekolkomesacne cestovanie - neboj sa dat vypoved aj ty a konecne zacni robit to, co ta v skutocnosti aj bavi

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte, Aj ty uz mas dost svojej nudnej práce a chces nejaku zmenu ? Nevahaj a pridaj sa ku mne. Tolko vela veci nam svet ponuka. Mojim cielom je vidiet co najviac, vyskusat co najviac. Kedy to chces zrealizovat ak nie teraz ? Nic ti neda tak vela ako samotne cestovanie. Po dvoch a pol roka som sa opat rozhodla vycestovat . Spoznat novych ludi, získat mnoho inspirativnych napadov a skusenosti. Hladam spolucestovatela na niekolko mesacne cestovanie.V pripade zaujmu sa ozvy : cestuj&[email protected] Som zena, 28 rokov, momentalne zijuca v Bratislave.

[email protected] je spravny gmail

ahoj co tak Januar Tanzania a okolie? ak, tak napis dohodneme sa odlietam 8.januara :)

ktory by bol realitou kebyze mam z coho nieco take financovat

za cca 1- 1.5 roka planujem cykloturistiku svetom. ale predtym rok v Australii:))

Ahojte, dala som vypoved, aj by som cestovala, ale poradte kto viete, ako si to zariadite so socialkou, poistenim a ostatne veci.. hlasit sa na urade kazdu chvilu..

Merlins: Odhlas sa zo socialky aj z poistovne a vybavene. Ale sprav si cestovne poistenie.

Merlins: hod mi na teba kontakt a mozem ti poradit v tychto veciach
Alfik: Ta Tanzania znie super, ale planujem vycestovat o trochu neskor. Inak na jako dlho tam chces ostat ?
Anonym : Ta cykloturistika znie super. Kebyze to navrhnes tento rok tak hned idem :) Ale mozes mi na teba poslat kontakt, co by som sa mozno na čast cesty pripojila.

Ahoj,

my sme to vybavili takto - http://marushka.sk/celorocne-poistenie/
Alebo, dobry clanok (CZ) je aj tu - http://www.hedvabnastezka.cz/zeme/asie/thajsko/27610-jak-resit-zdravotni-a-socialni-pojisteni-pri-d…

Je to urcite ta lahsia vec. Inak, kto vravi, ze na taketo cestovanie nema peniaze.. Sme v Azii od 1. aprila 2016 a keby sme sedeli doma na zadku tak by sme minuli urcite viac. Vychadza nam priemerny kompletny budget na 6EUR/osoba (rozumej komplet, strava, ubytovanie, vsetko), co na Slovensku das iba tazko. Momentalne sme ako dobrovolnici vo Vietname a tak je to este menej.

Myslim, ze to nie je o peniazoch. Nechcem povedat, ze ich nie je treba, to vobec, ale kto vravi ze na to nema peniaze, tak to nie je ten pravy dovod. Ked sa chce, tak sa da. V Indii sme stretli napr. duo poliakov co idu takmer zadarmo stopom okolo sveta , taliana na bicykli, Spanielku s takmer nulovym budgetom co ide uz tri roky tiez na bicykli z Japonska naspat domov, chilskeho profi fotografa co spal v Ladakhu mesiac s nomadmi v stane a smrdel od oviec, koz a yakov tak strasne, ze az ...

Iba o peniazoch to urcite nie je. Nie je to jednoduche, ale ked sa chce, tak sa da.

Ideálně strávit část zimy v Abcházii, kde je teplo a vrcholí sezóna veškerého dobrého ovoce včetně kaki -a pak se mnou pokračovala do Azerjbajdžánu, kde jsem pozvanej kdykoliv po 30.lednu a pak zase dál, ideálně Uzbékistán, Kazachstán, nebo dolů do Iránu. Napiš sem nebo na [email protected]

Je mi 32, bydlím v Liberci a 5.prosince vyrážím, přes Moldávii a Krym. Víza do Ruska nutné. Dá se i spodem přes Turecko, tato varianta je však pouze záložní. Ond.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi