výlet do RÍMA

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Zdravím, rada by som v lete navstivila Rím na 2-3 dni. Nájsť nejaku lacnu letenku a ubytovanie, celý den behat niekde po Ríme a vecer sa ist niekam zabavit. Mam 20, taliansky sa dorozumiem a Rim pre mna tiez nie je nove mesto :) Nemám ale cloveka, ktory by bol ochotny ist so mnou na takuto cestu, preto budem rada ak sa niekto ozve :)

Zdravim, rad by som spoznal dakoho kto ma chut cestovat , potapat sa , chodit na turistiku ci uz v ramci Slovenska abo zahranicia . ak sa tu taky clovek nachadza piste na moj mail [email protected].

no ten predosli izerat nemal skoncit tu tak sa ospravedlnujem a zaroven reagujem na inzerat ak budes mat zaujem napis na hore uvedeny mail :)

Ahoj dievča ja chcem isť do Ríma môžeš sa mi ozvať na [email protected]? :D a niečo vymýslime ďakujem :D

ahoj ahoj .Ja by som rada išla :) Nenechala si tu mail adresu tak ak je tvoja ponuka ešte aktuálna napíš mi na [email protected] ,mam 25 ,cestujem rada a spoznať Rím by bolo skvelé :)

ahoj..:)
ja by som tiez rada sla [email protected] :)

Dúfam, že sa vám cesta podarí a potom nám o tom nezabudnite napísať. Adresu možno poznáte: [email protected]

Do pozornosti vám dávam ešte tento článok o stopovačke do Ríma, možno by vám autor vedel poradiť zopár praktických info:

http://www.dobrodruh.sk/cestopisy/vsetky-cesty-vedu-do-rima-stopom#

Uz to pravdepodobne nie je aktualne, ale ak nahodou ano, nechcela by si ist do Rima s vetrom vo vlasoch a popritom spoznat kus Europy. Cestovanie kabrioletom sice nie je tak pohodlne a rychle ako lietadlom, ale o to viac zaujimavejsie a zabavnejsie. V pripade zaujmu ma kontaktuj na email [email protected] Dakujem za pripadnu odpoved.

Zdravim, viete poradit rozpis-grafikon po Rime na 3 dni ?

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi