Probiotiká na dovolenku

Ahojte :) veľa často čítam že si ľudí berú na dovolenku probiotiká. premýšľam o tom, že by som to taky vyskúšala. pretože hlavne v exotických destináciách mávajú často problémy z jedla. co by ste mi odporučili? aké probiotiká sú najlepšie? a ako na užívanie? mám ich užívať už nejakú dobu pred odchodom alebo stačí až pri dovolenke?

Ahoj, ja beriem probiotiká priebežne celý rok, ale keď takto cestuješ niekam, kde by ti mohlo byť z jedla blbo, možno by si mala začať brať probiotiká 2 týždne pred výjazdom, aby sa ti dobré baktérie usadili v črevách. Naozaj to funguje, sama som mala vždy problémy s cudzokrajným jedlom a čo beriem probiotiká, nemám žiadne črevné ani iné ťažkosti. Medzi moje obľúbené probiotiká s veľkým počtom probiotických kultúr patrí Probiotikus, ktorý beriem pravidelne a som s ním spokojná.

ked cestujem do nejakej exotickejsie destinacie tak si taky na cestu vzdy pribalíme probiotika. skor ako prevencia, ale je lepšie to nepodcenit. ten doplnok probiotikus zo zda byt ok. obsahuje vsetky doležite kmene

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi