Paxtravel

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Zdravim, ake mate skusenosti s touto Ck? Bolo na nich dost kritiky za organizaciu a pod. Takze lepsie vediet dopredu, kym s nimi pojdem... Vdaka Julius alias Julo C.

Mozem sa opytat kde konkretne na nas bola kritika? akakolvek? Nehovorim, ze sa nam vzdy podari vsetko na 100%, ale pocty pochval mnohonasobne prevysuju obcasne staznosti, ci reklamacie. Samozrejme na kazdu staznost vzdy slusne odpovieme. Vopred dakujem za odpoved

Asi pred dvomi rokmi sme boli s touto cestovnou kanceláriou na autobusovom zájazde Paríž plus. Boli sme mimoriadne spokojní. Organizácia zájazdu bola na profesionálnej úrovni, slečna čo nás sprevádzala bola veľmi milá, pozorná a hlavne zorganizovala prehliadku Paríža tak, aby sme nemuseli vyčkávať rady pred historickými objektami. Všetci boli dochvíľni a tak sme mohli čo najviac času venovať prekrásnym pamatihodnostiam. Vrele odporúčam túto cestovnú kanceláriu, nemalo to chyby.

ja som už bol na dvoch veľkončných zájazdoch a nemám najmenších výhrad.
program zájazdov vynikajúci sprievodcovia profesionálny a veľmi ochotný
a problémy ktoré vznikali spôsobovali sami účastníci alebo počasie a za to cestovka nemôže
100% odporúčam

Včera 19.05.2015 mi zrušili zájazd do Francúzska s odchodom 28.05.2015, som totálne sklamaná, vraj pre nízky záujem sa zájazd nekoná, a peniaze, neviem neviem.

Bola som s nimi na viacerych poznavackach. Velmi zalezi od sprievodcu. Niekolko krat som mala "stastie" na p. Mariu, vo vyssom veku, uz asi aj dochodkynu. Uzkostlivo sa drzala programu zajazdu, co bolo na jednej strane dobre, ale ked sme mali byt 2 dni v Rime a chceli sme ist do Kolosea a komplexu co k nemu patri a ona povedala, ze nie, ze si to pozrieme iba z vonku a pojdeme navstivit radsej dalsich "15" chramov v Rime, tak sa s nou nedalo dohodnut. Vrchol bol, ked si nekontrolovala ucastnikov po rozchodoch a takto sa raz stratila jedna dvojica a druhy krat ja s dcerou vecer o 19:00 sme museli same ist z centra vecer na metro. Napisala som aj staznost do cestovky na nu. Vsetko prekrutili a zvalili na mna a dceru. To je nefer, boli sme ich stali klienti. S touto cestovkou uz nie.

Pripajam sa k hodnoteniu sprievodkyne, tiez som mala skusenost s p Mariou v Rime, podla predchadazjuceho komentaru myslim ze to je ta ista, oslovenie "mili putnici" pri poznavacke bolo vtipne prvy den, potom sme pochopili ze miesto hodinovych modlidbach v kostoloch iba my sme ocakavali poznavacku zameranu nie na incentivu, ani to ze pol zajazdu sa osamostatnilo po prvej hodine pre nu nebolo znamenim, prezentovane jazykove znalosti sa pri prvom probleme ked sa mala spytat na kupenie vstupeniek do vatikanskeho muzea kedy pre jej neschopnost sme preplatili, a komentar typu " naco by ste tam chodili aj tak to je len dobrovolne a aj tak tam nie je nic vidiet, podme si sadnut do kostola" bol jedinecny
vidim ze ja napriek mojej staznosti a odpovedi zastupcov kancelarie ze to nie je ich naj a oblubena sprievodkyna, aj minuly rok ju pouzili
tak vela stastia

Pripájam sa k negatívnej reakcii. Francúzska riviéra krásna, sprievodkyňa učiteľský typ s množstvom informácií o histórii. Ale doprava hrozná, autobus prekúrený, nedalo sa dýchať. Klimatizáciu pustili až po opakovaných prosbách. Šoféri nepríjemní, hlavní šéfovia zájazdu. Sprievodkyňa sa ich bála. Stáli sme na najmenších a najšpinavších pumpách. Batožinový priestor sa otvoril raz a dosť. Film sa nepozeral, lebo by trval do 22,10 a to je už cez povolený čas. Raz stačilo. Po reklamácii u cestovky boli nedostatky starého autobusu vysvetlené v štýle, že všetko bolo v poriadku.

Bohužiaľ tiež som mala šťastie na sprievodkyňu pani Máriu. Hrôza. Neviem teda, či je to tá istá pani Mária, ktorá už bola spomínaná v predchádzajúcich hodnoteniach, bola to staršia pani v dôchodcovskom veku. Úplne neprofesionálny prístup. Neviem prečo si cestovná kancelária kazí meno spoluprácou s takýmito ľuďmi. Jednalo sa konkrétne o zájazd do Ríma. Katastrofa, aby jedna sprievodkyňa pri každej pamiatke listovala v obyčajnom bedekri a hľadala v obsahu konkrétnu pamiatku, a keď to konečne našla, tak to koktavo stade čítala. Z hlavy nič nevedela, ani o meste, ani o pamiatkach. Keby sa jej to stalo pri dvoch, troch dobre ale celý zájazd? Jeden zo šoférov bol totálne úchylný. Balil moju spolucestujúcu, a ani po opakovaných odmietaniach z jej strany, neváhal sa v noci dobíjať do jej izby. Za to, ale CK nemôže. Rok predtým som bola s nimi v Paríži a tento zájazd bol v poriadku. Veľmi profesionálny sprievodca, starší pán, nadupaný informáciami, vedel perfektne po francúzsky a dozvedeli sme sa aj množstvo zaujímavostí, napr. nám ukazoval, ktoré slávne osobnosti žili v ktorých domoch atď.

Dobrý deň,
boli sme cez Paxtravel 1x, poznávací zájazd Škandinávia a Pobaltie. Ešte týždeň pred odchodom na poznávací pobyt nevedeli v CK, či sa vôbec pobyt uskutoční. Telefonovala som tam každý týždeň. Dôvod, nevieme. Zájazd sme si zakúpili v decemberi 2016 a poznávačku sme mali v auguste 2017. Takže včas objednané, naša priorita bola samostatná kajuta na lodi počas 2 nocí, tiež objednaná v decemberi 2016, záloha samozrejme tiež zaplatená v decembri 2016. Deň pred odchodom nás mailom informovali, že kajuta počas jednej noci nebude iba pre dvojicu ale štvoricu. Nakoľko trajekt z technických príčin nemôže poskytnúť kajuty pre pár, ale iba pre 4 osoby. No som si istá, že trajekt s tým nemal nič spoločné a ak aj áno, tak samozrejme, keď ešte týždeň pred odchodom, nemali nič zarezervované. Kajuty zrušili asi 7 párom a natlačili nás pokope. Nebudem spomínať, kde nás Slovákov ubytovali dopodrobna, ale ešte aj autobusy s autami boli nad nami.
Trajekt bol úchvatný, hneď ako ste opustili svoju kajutu. Nádhera, mestečko na mori. Raňajky a večera TOP.
Mali sme mať sprievodcu, ale aj to nám oznámili, že zo zdravotných dôvodov, miesto pána Popoviča budeme mať p. Mgr. Annu Izraelovú. Pani v rokoch, asi na dôchodku, poklona pred jej kondičkou, ale mali sme pocit, že je tour de kostoly a nič iné.
Pani sa zamerala iba na skupinku, ktorá chodila na večere. A zbytku sa informácie nedostávali.
2x zabudla informovať o zmene času. Čo sa mi zdá dosť podstatná informácia. Na lodi v panike a obrovskom množstve poschodí (13p) a ľudí zistiť, že ste vstali o hodinu neskôr. Takže bez raňajok a sprchy celý deň, až do večerného ubytovania ste v strese. Našťastie sa to nestalo nám, ale babička so svojou malou vnučkou a ešte zopár ľudí bolo veľmi vyľakaných a sklamaných. Odpoveď, či omluva ? - máte mať so sebou tablety a tam sa Vám čas aktualizuje!
Stáli sme pri sprievodkyni, keď je CK Paxtravel telefonovala a ona nedvíhala a dvihla až po check in na trajekt, kedy CK chcela informovať našu sprievodkyňu, že kajuty sú k dispozícii, no usúdila, že jednu noc zvládneme a ona to vybavovať teda naozaj nejde.
Čo sa týka autobusovej dopravy bola na úrovni. Skutočne klobúk dole. Vodiči neskutočne milí, slušní, ohľaduplní, nápomocní, aj počas dažďu nám otvárali kufor autobusu, aby sme mohli vyloviť veci na prezlečenie a dáždniky. Občerstvenie a československá filmová kultúra tiež na jednotku. ( Galovič Trans - Chorvátsky Grob )
Čo sa týka programu, áno za cenu zájazdu ozaj dobré, až teda na tie kostolíky a chrámy toho bolo už až moc. Nemali sme obhliadku nočného Štokholmu, ako bolo uvedené v programe, čo nás veru mrzelo celú posádku. Za to sme boli celý jeden deň úplne zbytočne v meste Uppsala. Prehliadku sme mali vybavenú cca za 2 hodinky a už tam nebolo čo robiť a večer mal byť nočný Štokholm, prosili sme sprievodkyňu, aby sme sa pobrali už ďalej, no nebolo možné sa dohodnúť.
Najlepšie urobili tí, čo sa osamostatnili hneď po výklade našej sprievodkyne. Ďalší mínus bol, keď jeden pár, dobrovoľne-nasilu kúpil vždy po vystátí rady nás všetkých pred pokladňami vstupné kamkoľvek, lebo objednané dopredu nikdy nič nebolo a potom v autobuse sme mu nosili peniaze.
Čo sa týka ubytovania v hoteloch a stravy skutočne na úrovni.
Požiadali sme CK o odškodnenie, nakoľko nedodržali podmienky zakúpenia zájazdu, čo sa týka kajuty - neuspeli sme. Aj zlá reklama je reklama.
Elena a Igor

Zdravim,
cez sviatky som bola s touto ck v Rumunsku. Chodim casto na poznavacky, a mam uz dost precestovane. S touto ck som chodila kedysi. Po dlhej dobe som sa rozhodla opat s nimi ist na tento zajazd, lebo mi vyhovoval termin aj krajina.
Celkovy dojem za zajazd dobry. No sprievodkyna mala o krajine velmi malo vedomosti, vsimla som si, ako si citala v anglictine dopredu vzdy to, co nam isla rozpravat. Nevedela ani, ako sa povie po Rumunsky dobry den, ci dakujem. Nevadi, nastudovali sme si s pomocou internetu sami. Taktiez jej orientacia v krajine bola miestami chaoticka.
Ubytovanie bolo vsak prekvapivo na vysokej urovni a strava tiez vyborna, personal hotelu velmi mily. Chvalim moznost zakupit si uz v ck vecere, cim sme mali pocas zajazdu zabezpecenu polpenziu.
Kvalita ciest v Rumunsku katastrofa a cistota mimo miest tiez hrozna. Ked sme prechadzali autobusom videli sme vsade same smeti. No zato cestovka nemoze. To uz je uroven krajiny.
Program bol v pohode, aj ked dal sa spravit lepsie, aby sme toho videli este viac a nebula zbytocne dlha prestavka v Brasove.
Nebanujem, ze som isla. Spoznala som dalsiu krajinu do zbierky.
Moj nazor na Paxtravel bohuzial ostava nezmeneny. Su trochu slabi v porovnani s ck, s ktorou pravidelne chodim.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi