Hľadám partaka/partacku na letný job v zahraničí

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte :)

Hľadám niekoho veselého a odvážneho, kto by išiel so mnou hľadať summer job na Mallorcu. Chcem ju hľadať priamo na mieste, no chýba mi niekto, kto by šiel so mnou, kedže sama nechcem ísť. Myslím, že sa nám ju tam podarí nájsť, mám pozisťované už nejaké info, ale ak tak, prinajhoršom by to dopadlo ako dovolenka pri mori :)

Som 21 študentka VŠ z Bratislavy, píšte mi tu alebo na mail: [email protected], potom sa skontaktujeme napr. cez FB a dohodneme bližšie, najradšej by som išla čím skôr, aby bola väčšia šanca ešte niečo nájsť.

Ahoj, ak ešte nie si na mallorce, nesla by si v aprili 2016? tiez tam chcem is

Ahojte, aj ja sa rada pridam :). Mam 24, študentka ekonomie v BA :).

Ahojte,
ponukam letne ubytovanie v karavane na Ibize. Ak mate zaujem o blizsie informacie a fotky, tak mi piste na email: [email protected], podmienkou je vztah k prirode a zvieratkam :-)

Caute, aj ja - [email protected]
Jozka, 21

Ahojte, mam 27 a rad by som vycestoval za pracou do zahranicia. Keby sa niekto chcel pridat tak napiste na [email protected]

Čaute, mám 22 rokov a určite by som do niečoho takého išla! Kludne píš mail ak už máš niečo v pláne. Mala som už niečo podobné pred rokom v pláne no nemám nikoho kto by to somnou absolvoval a samej sa mi moc do toho nechce. Predsa len je lepšie ísť vo dvojici alebo partii. Tak píšte, ktokolvek.

Zabudla som hodiť mail [email protected]

Ahojte chcem ísť pracovať do Anglicka niekde kde sa zdokonalí moja angličtina. Ak má niekto záujem pridať sa budem rada. Stačí napísať na email: [email protected]

Ahojte , plánujem ísť do zahraničia - Anglicka , ak by niekto seriózny mal záujem, ozvite sa mi na mail: [email protected] , chcela by som odletieť čím skôr už začiatkom júla. Ozývajte sa mi :)

Ahojte plánujem odcestovať do Anglicka, ak by mal niekto záujem ozývajte sa mi na môj email : [email protected] Chcela by som čím skôr odcestovať. Nejaké typy už mám. Tak sa ozývajte :)

ahoj, hladam partacku alebo partaka na pracu v nemecku. iba vazny zaujemcovia. kontakt: 0944105138. posli mi sms.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi