Niekto do Anglie

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte :) rada by som nasla nejakych ludi, ktori maju zaujem o brigadu v Anglicku, tak ako ja. Zaroven priatelskych, ktori radi ziju spolocenskym zivotom, maju radi zabavu, spoznavanie ludi, novych miest a su za kazdu srandu :) cim viac nas bude, tym lepsie.
P.S. keby sa brigada nenasla, rada zajdem len tak na vylet :D

Ahoj. Ja by som mala zaujem. Chcem niekam vypadnut (tiez som rozmyslala nad Anglickom) ale nechcem ist sama. Rada by som pracovala a vo volnom case si uzivala. Nieco ako spojenie praca a zabava :)

mozno by som sa k Vam pridal ;)

caute caute :D tak mohli by sme sa nejak kontaktovat :) email?

skupinu na fb :P

tiež by som sa pridala

Ahojte,ja uz tiez dlhsi cas rozmyslam nad pracou v Anglicku...Nepridal by sa niekto ku mne do Brightonu? :)

daj e mail ;)

Inak moj email je [email protected], keby mal nahodou niekto zaujem sa pridat ;)

Annonymmm, mozes vytvorit skupinu na fb a dat link tuto :D

Pridajte sa do skupiny Spolucestovanie.sk na facebooku a tam sa mozte dohadovat aj napriamo. Tato skupina je nasa skupina, cize bez problemov vas do nej pridame, ked pridate žiadost. ADMIN

Ahojte tiež by som sa pridala ale len na leto (brigáda + spoznávanie). Ozvite sa ak máte podobný plán [email protected]

ja by som mala záujem o zber ovocia/zeleniny alebo hocijaká brigáda, keby niečo [email protected]

Čaute veľmi súrne zháňam k sebe niekoho do anglicka : Londýn, ja už mám letenku 17.7 z košíc, letenka je z KOšíc do Luton, stojí len 30 eur, tak pridá sa niekto? cestujem tam s kamarátom a jeho sestrou, ale nastala taka situácia že pôvodne som mal bývať s nimi u jednej rodiny kde budu pracovať , ale nakoniec nemôžem a tak si hladám ubytovanie ale jednému sa mi to veľmi neoplatí, som mladý 22 ročný chalan, som za každú zábavu. pridajte sa :) neidem tam pracovať len na dovolenku, popripáde rád pomôžem pri hladaní práce . kontakt na mna [email protected] ak by ste mali ubytovanie niečo po známosti bolo by to super .

ahojte, ja by som tiež rád pridal, júl,august by som išiel seriozne,nebude mi vadiť aj ked nezoženieme brigádu proste len tak život :) ... kontakt na mňa [email protected]

kedze este stale sa nic nekona, nechavam kontakt na seba [email protected] Kto ma zaujem do Anglie a nema partaka nech sa ozve :)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi