Hľadám stálu parťáčku na hory a možno aj do života :)

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte som 23 r. chalan zo stredného slovenska, ktorý miluje hory a prírodu od malička. Snažím sa v nich stráviť čo najviac voľného času. Pokiaľ sa dá aspoň 2 dni do týždňa, najlepšie víkendy, keď počasie dovolí. Najradšej chodievam do Západných a Vysokých Tatier, Veľkej a Malej Fatry, ale aj do menej známych pohorí. Poslednom období ma začali lákať aj zahraničné kopce ako rakúske Alpy... A tak som sa rozhodol pohľadať akčnú parťáčku, čo nie je z cukru :D najlepšie zo stredného alebo východného Slovenska, ale môže byť aj západ :D podobnú môjmu veku +/-. Cez leto najčastejšie chodievam na bicykel, turistiku, vht, lezeníčko do IV, foto-výlety, prechádzky a v zime hlavne na bežky. Do budúcna plánujem aj lyžovať...veľmi ma lákajú Skialpy. Nerád chodvievam po horách sám a rád privítam príjemnú spoločnosť na potulkách po Slovensku ale aj po zahraničí. Ak máš podobné záujmy tak kludne sa ozvi: [email protected] :)

Hmm... čo si zač? Ivko? Z kade ruka-z kade noha, bagandža! Vravíš, že nanajvýš turistická! No to je mi kombinácia, chalani vychvaľujú i tvoje chrabré srdce. Hmm, hmm. Parťák pod pazuchu do výšin i nížin by sa mi zišiel, teda... Naučená som samotárskemu potulovaniu sa po horách-dolách, lebo mi to najväčšiu slobodu ducha i tela privádza, ale skúsiť zdieľať ten okamih berúci dych... stojí za to. Viem :-) Tak ti píšem, len či tak - vybehnúť, vidieť, zažiť, cítiť.

Ak by čosi, tu ma splašíš: [email protected]

Ahojte.Mám 56r a hľadám parťáka primeraného veku na výlety po Slovensku.O všetkom čo treba sa vopred dohodneme.0904 055 939

Este stale hladas partacku na turistiku aj do zivota? :)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi