Turistika Tatranska Lomnica - Lomnicky stit

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte, hladam si partnera na tuto vyssie spomenutu perlicku, na túru z Lomnice na Lomnicak. Volam sa Matej, mam 25r., som este student a som z BA. Normalny spolocensky chalan, ktory ma rad aj prirodu. Zial, v BA takychto ludi mnoho nie je, preto hladam partaka touto cestou.

Tu je v hrubke moj plan, ktory mam: Ist peso z Lomnice na Lomnicak. Spravit vela fotiek, uzit si prirodu. Plan by bol okolo 19:00-20:00 sa dostat na Lomnicak, verim, ze vtedy uz nebudu kontroly. Nasledne si hore pozriet zapad slnka, spravit opat mnozstvo fotiek a bud tam hore aj prespat v spacaku, ak nam to niekde dovolia alebo prespat v Lomnickom sedle, samozrejme v spacaku. V pripade akychkolvek otazok, ci uz ohladom uplneho harmonogramu, terminu alebo inych otazok ma kontaktujte na [email protected]. Je mi uplne jedno, kto sa prida, len nech je ten clovek patricne sebavedomy na tuto trasu. Otazky, ohladom narocnosti tiez zodpoviem. P.s vacsi pamatnici si este pamataju, ako na Lomnicky stit chodili aj deti, cize narocny ani tak nie je vystup, ako skor ta porcia z Lomnice plus batoh, ktory ponesiete

Ak toto cita nejaky kontrolor Tanapu alebo niekto podobny, kto rozdava v Tatrach pokuty, ak niekto ide po neznackovanej trase a pritom na tej istej trase chodia tyto zapredany vodcovia, ktorym uz nejde len o prirodu, ale len o svoj profit, tak nech si zatlieskaju a su na seba hrdy (ano, sarkazmus) :)

Momentalne uz obsadene

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi