Spoznávaci a funny trip

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte som 25 ročný chalan, ktorý by chcel spoznať co najväčší kus sveta, no chybaju mi nato ľudia pretože bud sú zaneprázdnení, lenivý, alebo podobne veci. Preto ak by sa našiel niekto chalani, kocky a spracovali by sme nejaký trip bolo by to super. Moja predstava bola koniec roka 2016 konkrétne november alebo začiatok 2017 február a aké krajiny? Tak naj Filipíny, Thajsko, Malajzia, Argentína, Brazília proste som otvorený nápadom takže ak sa nájde niekto s nápadom a chuťou len sem s tým času na plánovanie a spoznanie sa mame dosť tak dúfam že sa niečo podarí.
Dikes ☺.

Zdarec
Ja sa hlásim, tiež by som chcel cestovať, len tiež chyba partia :) Mám na plane Bankog, Thajsko, Singapur koncom novembra, tak na 2-3 tyždne. Takže ak budeš mať zaujem, kludne ma kontaktuj na [email protected] a môžeme niečo spískať, samozrejme čím viac nas bude, tým lepšie ;)

Ahoj, na december a januar mam naplanovane- Kambodža, Vietnam, Laos, Thajsko. Ak by ti nevadilo cestovanie s babou, kľudne napíš na [email protected] .. Budem rada keď budem mať s kým ísť. :)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi