Krátke výlety do okolitých krajín

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte! Hľadám niekoho, kto má rád cestovanie a počas voľna neobsedí doma. Plánujem podnikať 1-2 dňové výlety do okolitých štátov, prevažne za pamiatkami. Veľmi ma láka napr. Budapešť, Viedeň, Krakow, Praha, ale aj menšie mestá či iné zaujímavosti. Nepohrdnem ani turistikou po horách ;-). Teším sa na Vaše odpovede. Peter, 23, Bratislava ([email protected])

ahoj hladas este niekoho na vylet? ja by som rada do prahy napriklad. ale len na takych kratky vylet max. 3dnovy.mam do nedele este dovolenku. chcela som ist k moru niekam ale nevyslo to,kamoska musela ist do roboty tak aspon niekam takto na vylet by som sa rada dostala. kolko mas rokov?

Ahoj, jasne že hľadám :) Akurát je to aktuálne až od septembra. Keďže u mňa dovolenka zatiaľ nehrozí, plánujem skôr kratšie, 1-2 dňové výlety (nemusí byť víkend). Určite budem rád, ak sa pridáš; kontakt nájdeš v mojom prvom príspevku. Inak mám 23 rokov.

Julia, ak chceš ísť do prahy, viem pomôcť, bývam v prahe, no samemu sa mi nechce behať po okolí prahy (ak sa vyberieš správnym smerom, tak okoli prehy je krajšie ako samotná praha).

Ahoj, Tukan, tiez idem v najblizsich dnoch do Prahy, no a hodil by sa mi partak, s ktorym by som to tam pobehala... Nechces sa pridat ? :D

čauko, jasné!!! napíš na [email protected] dačo dohodneme

Nechcete ist do Amsterdamu od 02 do 05.10 za 129 Eur aj s cestou a ubytkom? piste [email protected]

Caute, ja by som sa pridala tiez :) (mam 27, som z BA)
[email protected]

Ahoj, takéto kratšie výletíky by mi vyhovovali, vrámci víkendov.
môj mail: [email protected]
(doktorand na VŠ, 27 rokov)

Ahojte, taktiez hladam partaka/partacku na kratsie tripy, idealne vyuzit potencial vikendov :) nemam problem sa vo stvrtok zbalit a v piatok ist :D Lokalita lubovolna, nepohrdnem horami, historiou, nerobi mi problem cestovanie low cost.
24, Ba
[email protected]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi