Francuzsko,Atlanticke pobrezie,poznavacka 16.9.-29.9. autom

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Vlado (34) a Martin (38) hladaju 3 osobu do partie lebo jeden kamarat na poslednu chvilu nedostal dovolenku.Kto sa prida?Zadne sedadlo je cele volne. :)

Ahojte Vlado a Martin,
asi by to chcelo viaac info, aby ma to nalákalo :) Priblizny popis cesty, na ako dlho, kedy sa vyraza , kolko planujete do toho nvestovat a pod. ;) diki za podnetne infosky .:)

hej, chce to viac info ;-)
pre začiatok termín...

Vlado, Martin, za par dni uz pravdepodobne vyrazate, tak prajem stastnu cestu, nech trip vyjde :) Podla lokality je to super cesta a je mozne, ze o nejaky tyzden/dva podobnym smerom vyrazim (ale vsetko je otvorene), ak by ste mali nejaky plan cesty a nevadilo by Vam mi to poslat, urcite sa potesim a mozno z toho nieco absolvujem tiez :) [email protected] Vdaka :)

Ahojte Barrbora,A.k a Peto.Tu su blizsie info.Vyrazame v pondelok 16.6. cca 9,00 rano z Bratislavy, navrat domov nedelu 29.9. cca 21,00 cize 14 dni dokopy.Na naftu,dialnicne poplatky ak pojdeme 3ks ratam maximalne 300 € ja osobne si zoberiem 500 € na vsetky vydaje. Samozrejme ako spravni bratislavacania si beriame vela konzerv na jedenie, berieme stan,vascinou budeme budeme spat v campoch,predbezne mame dohodnute ubytko na 3 miestach u znamych(Amiens,Brest,Bordeaux) a teraz to najdolezitejsie plan cesty:) v tychto mestach sa planujeme zastavit a pokukat historicke centrum: Nemecko(Passau,Regensburg,Landshut,Augsburg,Ulm,Stuttgart,Karlsruhe,Baden-Baden,Francuzsko (Colmar,Strasbourg,Nancy,Metz,Reims,Epernay,Amiens,Rouen,La Havre,Cean,Cherbourg-Octeville,Saint-Brieuc,Brest,Quimper,Lorient,Nantes,La Rochelle,Bordeaux,Bayonne,Pau,Lourdes,Tolouse,Albi,Montpellier,Nimes) po ceste pokukame vela miest a mesteciek ktore su zapisane v UNESCO.Tak kto sa prida? :)

Sory som to tam viac krat omylom pridal citajte len prvych 11 riadkov potom sa to uz len opakuje :)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi