WWOOF New Zealand

Ahojte srdcom Dobrodruhovia :) 

Píšem tu preto lebo hľadám parťáčku resp. parťáka na cestu za "nedotknutými" prírodnými úkazmi sveta na Novom Zélande. 
Chcem spojiť prijemné z užitočným a ísť tam cez "projekt" World Wide opportunities on organic farms -v skratke WWOOF. Určite ste už o tom počuli a ak nie tak Vám v skratke vysvetlím o čo ide. 
Pracujete cca 4hod. denne na farme za ubytovanie a stravu :D 
Plánujem tám isť niekedy v Októberi/Novembri 2016 na max. 3 mesiace (nepotrebujete víza). Vtedy je to najlepšie obdobie na turistiku kedže tam majú da sa povedať že leto .
plánujem pobudnúť na viacerých farmách na južnom ostrove NZ (hlavne kvôli hustote obyvateľstva na m2) a takisto vidieť čo najviac zaujímavých miest v tejto čarovnej zemi. + Nový rok by som oslávil niekde ešte neviem presne kde ale najskôr buď v hlavnom meste Wellington alebo najväčšom meste Auckland.
Náklady spojené z týmto "tripom" sú len v spiatočnej letenke, teda ak sa chcete vrátiť nas5 domov :D , čo sa pohybuje od 1000-1500eur.Ešte to nemám presne zistené ale Nízkonákladové lety budú určite lacnejšie. 
Možno sa Vám zdá že píšem príliš skoro, ale chcem sa nato dôkladne pripraviť ,nájsť parťáka/parťáčku na túto cestu lebo sám by som sa do toho asi nepustil a počas prípravy sa z parťákom bližšie spoznať , zdokonaliť svoje jazykové schopnosti kedže momentálne som na úrovni B1-anglický jazyk.

Teraz niečo o mne :D 

Mám 23 rokov, v čase odchodu už budem mať 24 -_- . Niesom študent ale pracujúci človek.
Nový Zéland je pre mňa veľkou výzvou kedže som doteraz nikdy tak ďaleko od domova nebol, ani pri mori nieto ešte pri oceáne a neletel som ani lietadlom :D Vďaka googlu mi nový zéland doslova učaroval svojou prírodou.

Na WWOOF-ingu ma fascinovalo to že môžem vidieť a zažiť niečo nové, spoznať nových ľudí , ich mentalitu, zdokonaliť sa v angličtine  a celkovo vidím v tom len samé pozitíva :)

pasívne sa venujem športom tenis,korčuľovanie,behanie,basketbal aktívne sa venujem športovému rybolovu, rád leziem po skalách ale radšej ich zľaňujem :D 

Nemusíme byť len 2 :) Dobrých ľudí sa všade veľa zmestí .

Ak by sa niekto ku mne rád pridal tak stačí ak mi napíšete mail na [email protected] alebo ak tu k príspevku zanecháte komentár z e-mailom a ja Vám napíšem a bližšie sa dohodneme.

Zatial takto, čús :) 

 

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi