Vietnam,Malajzia,Kambodza..jesen 2017

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahooj, hladam nejakeho dobrodruha/dobrodruzku (partu?) na cestu do Azie,idealne Vietnam prip. krajiny okolo, termin koniec oktobra/november,cca 2-3tyzdne, backpack spoznavacka a nejake 3dni zasluzeny oddych na plazi :)

Ahoj, 

Ja som mal v pláne takýto výlet aj v rovnakom čase, ale nenašiel som ľudí. Nie je ale už dosť neskoro taký trip organizovať, ak sa má o niečo viac ako mesiac ísť ? Btw chcel som ísť Laos, Vietnam a možno niečo ďalšie podľa dohody.

Mal by som záujem.

Dobry, ponuka je stale aktualna? Pridala by som sa, ak by sa slo v novembri.

A máš stále záujem?

Ahojte kedy presne idete? Napíšte mi prosím mail na [email protected]

Kedy vyrážate?

isla by som aj ja. [email protected]

Kedže tu viazne komunikácia, každý ďalší záujemca nech napíše tu a hneď rovno aj na mail [email protected]. Vytvorím nejakú messenger skupinu (facebook, whatsup, viber etc.) aby sme boli trocha flexibilnejší. Konkrétne ja plánujem niekedy v druhom týždni v novembri a cca 3-6 týždňov. Môj hlavný záujem je vietnamska kuchyňa, cestovať a oddychovať (užívať) je tak nejak 50:50. Viac info v skupine.

Centrálny Vietnam je momentálne dosť daždivý, treba s tým počítať. Minulý rok sme boli presne tohto času v lampiónovom Hoi An a mesto bolo dosť výrazne pod vodou. Teraz pozerám, že je tomu rovnako. Ale Kambodža by mala byť v porádečku!

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi