trip do Norska

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

ahojte, hladam partacku/partaka na trip do Norska. Letecky do Osla a nasledne Bergen a Trondheim.
cca na 1 tyzden v auguste.

ahoj.Nórsko má silno láka :) Napíšeš mi podrobnosti na [email protected] ? ako ubytko ,premiestnovanie sa po krajine ... dík zatial.

Norsko patri medzi moje vysnivane destinacie a urcite by som sa dal nahovorit na tyzdnovy trip po tejto krajine. Optimalna by vsak pre mna bola kombinacia miest aj ich uzasnych narodnych parkov. Casovo v druhej polovici augusta.

Ahoj, Norsko ma laka :) rada by som sa pridala :)

Ahojte, co sa tyka podrobnosti: chcela by som spravit nieco podobne ako je zajazd na bubo http://www.bubo.sk/poznavacie-zajazdy/norsko/, ale samozrejme lacnejsie a trochu by sme to museli skratit alebo natiahnut vylet na 10 dni. :) ubytovanie - hostely (stan nemam) , premiestnovanie - najlepsie by bolo prenajat si auto, tam sa da ist letecky z bratislavy (popripade viedne). napiste mi vsetci na mail [email protected] a dohodneme sa. keby sme boli 4 bolo by to idealne.

Silne uvazujem o autotripe do Norska v najblizsom obdobi. Chcel som ist sam. Iba ja, auto a stan a vychutnavat si prirodu a pokoj. Skratka pokoj od prace a povinnosti.
Mozno ak by mal niekto zaujem a bol by rovnako naladeny ako ja, prehodnotil by som svoj umysel.
Podmienkou je pokojny trip, ziadne nahananie sa.
Ponukam vlastnu vybavu a spolahlive auto. Ostatne naklady (benzin, myta, prip.trajekt) vydelit rovnomerne medzi sebou.

Čo sa týka autotripu do Nórska, mala by som záujem, keďže Nórsko je moja vysnívaná krajina. Ak je to ešte aktuálne, môj mail je [email protected]

Je tu niekto s chutou na trocha dobrodruzstva?
Zaciatkom septembra by som dal trip do Norska, minuly rok som bol na vychodnej strane, tento by som pozrel skor mesta ako Bergen ci Alesund a fjordy a podobne. Vlaky su tam drahe dost, autobusy sa este daju ako tak. Uvazujem nad stopom alebo letecky, alebo trip autom, ak by boli aspon styria ludia, ubytovanie v hosteloch, ci v stanoch sa tam da vsade a samozrejme couchsurfing, alebo ked na dlhsie ako tyzden v klude aj nieco ako workaway, pridal by sa niekto? [email protected]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi