Spolucestovanie Mongolsko, Rusko, Kazachstan

Manželia zo Slovenska hľadajú spolucestovateľov, s ktorými by mohli prežiť neopakovateľné zážitky na dvojmesačnej ceste terénnym autom Nissan Patrol, špeciálne upraveným zdolať aj tie najextrémnejšie cesty po Kazachstane, Mongolsku a Rusku.
Expedícia začína v marci 2014. Naše auto vám poskytne ubytovanie na dva mesiace, je vybavené sprchou, „kuchyňou“ a lôžkom na spanie. Nocovanie prevažne v prírode, hotel alebo kemp len vo výnimočnom prípade.
Nebude to žiadny oddych. Od spolucestovateľov sa vyžaduje dobrý zdravotný stav, prísna disciplína, pomoc v každej situácii (oprava auta, varenie, plánovanie cesty...), dobrá nálada, optimizmus a hlavne nadšenie poznávať nové miesta a ľudí  Zaručujeme neopakovateľné zážitky. Nie sme žiadni začiatočníci, autom sme už precestovali celú Severnú Afriku, Blízky Východ a mnohé ďalšie oblasti - všetko viac po necestách ako cestách.

Viac informácií na tel. čísle 0905 626 235.

Perfektný plán. My sme sa niečoho podobného, síce s oveľa skromnejším autom, zúčastnili tento rok na Rally Budapest - Bamako:

http://dobrodruh.sk/mototuristika/dobrodruhsk-team-sa-zucastnil-na-rally-budapest-bamako#

Ale tuto rally Bamako zrejme už poznáte aj vy a predpokladam, že ste na nej aj boli. Držím palce a silne predpokladám, že sa vám zopár ľudí v krátkej dobe na tento inzerát z Dobrodruh.sk ozve...:)

 

 

ďakujeme za podporu!
my sme tento rok absolvovali INTERCONTINENTAL RALLY a po rally sme ešte strávili pár týždňov v Mauretánii. bol to skvelý zážitok. možno sa v budúcnosti na nejakej rally stretneme :-)

KatarínakM,
hneď by som sa pridala ! termín aj lokalita perfekt ! tiež nie som žiadny začiatočník, len trvanie cesty je pre mňa problém...na dva mesiace si nemôžem dovoliť zatvoriť frimu...pre mňa je max 4 týždne a to by som neprežila, skončiť takýto trip v polovici...áááááách jaj....len čo si ma nabudila :)
Každopádne Vám držím palce a tíško závidím
LuciaK

Pre LuciaK
Ahoj. Ja by som chcel ist do Europskej casti Ruska, prip. na Ural, len tak pod stan, na par tyzdnov, termin nerozhoduje. Moj kontakt [email protected]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi