Skandinavia-Nordkapp /pripadne aj Rusko/ a spat, autom, koniec Jula, zaciatok Augusta, naftu+jedlo+poplatky hradim.

Ahojte,  som taky slabsi tulak, mam 40rokov, zijem v Rakusku,  hladam niekoho na spolocny vylet na Nordkapp, ziadny luxus, spanie obcas v posteli /napr. na Lofotach, pri jazere Inari atd., pocas premiestovania asi nie/ a obcas v aute /take vacsie auto,normalny matrac 140x200, nie posediacky :)

Pre tych ktori sa radi zvezu, pomozu s fotenim za jazdy aj mimo nej ,pripadne maju neaky ultrazoom/DSLR hoci aj so stativom a miluju prirodu dodavam ze hradim takmer vsetko pretoze idem ked aj sam tak ci tak.. teda hladam spolocnicku/spolocnika na celu jazdu, v programe je zopar zastavok v Norsku, neake to Svedsko a Finsko, poznam trasu aj okolie kedze som tam zil..
Detaily dohodneme, nie som proti kompromisom a dobrym napadom.
Idealny spolocnik je ktokolvek nekonfliktny, cely vylet je na dva, mozno aj na tri tyzdne takze to trochu moze ubijat psychiku, dlzka trasy je zhruba 8000km, cesta nahor cez Danske mosty a podmorsky tunel Oresund a Storeabelt, cesta naspat cez baltske krajiny /estonsko, litva, lotyssko/ - zmena trasy nie je problem samozrejme, auto dava slobodu.
Orientacny datum odchodu 23tieho Jula.

Fotkami a informaciami z minuleho Nordkappu rad posluzim, pripdne sa rad pripojim k inej partii v podobnom smere/termine, samozrejme svojim autom.

zdravicko ak by si chcel hodit rec alebo nieco potreboval helfnut ci mozno niekam vyrazit na trip rad sa stretnem zijem a rpacujem na Lofotach v malom campingu dufam ze niekoho najdes a vela stastia na cestu prajem
Imro

Ahoj,
zijem a pracujem na Slov, som scestovana, nekonfliktna, samostatna,
vo Svedsku som stravila par mesiacov ,Norsko som prebehla pred par rokmi, ibaze velmi narychlo, preto sa tam chystam zas.
Tvoj termin vyhovuje.
Ak mas zaujem o viac info, posli mail.
Vdaka,
R.

Imo -  dakujem ze si sa ozval, urcite sa stavim, vlani som na Lofotach spal v ubytovni vysokej skoly vo Svolvaer-i,, odbocis dolava kusok za odbockou na lidl/do centra/ hned za potokom kde uz cesta stupa/ maju tam cisto a jasno, parkovanie pri budove, ani nie 100 eur pre dvoch na noc teda super lacne vzhladom na lokaciu, ak neratam centrum kde bolo viac afrikancov ako v afrike tak sa tych 12 hodin spanku dalo vydrzat :)

RIA - Ahoj, neviem ti odpovedat kedze si tu nenechala smoj mail.., moje SK cislo je +421 948 06 77 06, sikni mi sms prosim ta s tvojim mailom, alebo daj hocaky kontakt na teba.. diky.

 BTW, mam platne ruske viza  takze kto ma tiez mozeme sa previezt kus po Rusku,a dat si kafe ci zmrzlinu v St.Pete...

 

Hmmm, výlet na Lofoty a Nordkapp znie viac ako dobre a aj tie pobaltské krajiny sú zaujímavé. :)
Môj e-mail [email protected] môžeme sa nejak skontaktovať a možno sa dohodneme. :)

Ked sa dohodnete a rozhodnete na datume, napiste mi na mail [email protected] priblizny datum, ak budem mat volno z roboty, skocim pozdravit. Pracujem tu v meste. Vela stastia s planovanim.

 Aktualne.
A ako tak dumam tak ma napadlo ze zazit polnocne slnko na Nordkappe a potom hoci aj polnocne kupanie na Makarskej v Chorvatsku sa tiez da sukutocnit.. to len ako priklad, osobne mi po afrike teplo akosi nechyba :) , chcem tym povedat ze uprava planu/trasy nie je problem, ak by sa niekto aj pridal ale ma neake vyhrady,otazky kludne sa ozvite.
vdaka

Jani.

[email protected]
Facebook - Jan Katzenbach

Lubo -vdaka za kontakt, ozvem sa vcas , urcite tam niekde prespim/e takze bude cas pokecat.

 

STR- tak to jop celkom do pohody ale nemam sajnu kde vo Svolvaeri je to ubytko ...a ja pracujem v campingu cca 25 km od Svolvaeru nizsie je link kde makam keby nahodou si chcel hodit rec abo mozno aj dat daky den spolocny na lofotach tak kludne FB alebo email
http://camping-lofoten.no/english/
https://www.facebook.com/imrich.dlugolinsky
[email protected]

Tak foťák mám síce iba v mobile, ale tento výlet vypadá suprovo :)

Ahoj, tvoj plan znie uplne super, ak si nenaplnil posadku, popripade este stale hladas niekoho na cesty tak sa ozvi :) [email protected]

Možno by som sa pridal?Mám zrkadlovku ,statív a mám skúsenosti s fotografovanim , reportážnou fotografiou. Mám 40 rokov už som niečo po EU , pocestoval na bajku.

Nejaké moje foto

http://bemi.webnode.sk/

https://plus.google.com/u/0/+MiroslavBenko/photos

 

[email protected]

 

Ahojte -pre kazdeho koho sa to tyka:  poprosim vas  o strpenie, ak sa hned neozyvam neznamena to ignoranciu,  urcite budem kazdeho kontaktovat, diky

v pohodke ziaden problem :D :d kazdy ma niejake povinnosti a niekedy sa neda kazdy den by na nete :D :D ale ak by ste to mali naplanovane tak vas teda fakt cakam na Lofotach na kus reci ci daky grill a pivko k tomu mozno aj niejaka ta tura ci vylet abo fotenie :D :D zatim sa majte ak mate otazky sup s nimi

ahoj :), znie to zaujimavo, v tom case by som sa dokazal uvolnit, ak mas este volne miesto v posadke..., tu je na mna mail [email protected] budem rad ak sa ozves.

Ahoj Jan. Tvoja ponuka ma silno zaujala. Volam sa Mato, mam 25r, som z BA. Mam zaujem na 100%. Ziadne mozno , z mojej strany, urcite zaujem. Urcite mas ale vela zaujemcov. Som v podstate uplne za vsetko, ci uz priroda alebo pamiatky pokukat, popripade aj nejaka tazsia turistika. Nemam problem ti ten fotak vziat aj v batohu alebo v rukach na turistike alebo kedykolvek inokedy, kondicku mam dobru. Tym si odpracujem benzin a jedlo :D Fotenie mam rad, avsak nie som fotograf. Osobne sa venujem turistike a stopovaniu po Europe. Momentalne si robim program na leto a tvoj plan ma zaujal. Inac som mlady, vtipny, rozumny, spolocensky, zrucny, mam vodicak a kedze som este student, tak mam kopu casu. Osobne na stoparskych tripoch spavam v stane, cize ani to nie je problem, mohli by sme spat aj v nom, ak nejaky mas. Osobne mam komfortny bod nastaveny dost nizko, ked som na cestach, cize spat v aute je absolutne bezproblemov. S jedlom rovnako, zjem uplne vsetko, dokonca mam doma ešus, cize ak mas plynovu bombu, tak mozem zobrat a mozme si aj varit. Ozvi sa na mail a mozme sa dohodnut. [email protected]. Neni problem poslat aj fotku, resp. FB, aby si nemyslel, ze som nejaky tulak :D Studujem právo. Chcel by som ale aj podotknut, ze som heterosexual

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi