SANTIAGO de COMPOSTELA, low-budget & spiritual adventure :)

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte,
rada by som sa cca začiatkom septembra vydala na cestu do Santiaga. Problém je v tom, že nemám s kým, takže hľadám sparing partnera. Moja predstava je spraviť to za čo možno najlacnejšie, trebárs využiť aj stop na cestovanie, počas cesty sem tam spať pod holým nebom keď sa bude dať atď. Bola by to moja prvá púť, tak by som asi zvolila francúzsku cestu/trasu a mám na to vyhradené plus mínus dva týždne. Hľadám pohodového no stress parťáka/parťáčku, ktorý by si tú cestu chceli užiť aj po nejakej tej duchovnej stránke v rámci svojho vnútra, ale nechcú sa sami vydať do sveta. Predsa len aspoň dvom je ľahšie na ceste. Čo sa tých mojich predstáv týka, nebazírujem na nich, všetko je o kompromise! Verím, že sa niekto nájde, lebo už o tom rozmýšľam a odkladám asi dva roky:D Bolo by fajn keby ste ma kontaktovali na mail [email protected], poprípade tu. Have a nice day ;)

ahoj, znie to zaujimavo, možem sa spýtať prečo Compostela?

Ahoj Maroš, Compostela preto, že chcem vidieť koniec sveta ;)) ...samozrejme, dôvodov je viac, keď chceš vedieť, kľudne napíš mail, rada o tom podebatujem. Pekný deň.

Marosku, na tvoju priblblu otazku sa da odpovedat iba takto, ze preto, lebo trava je zelena a nebo modre. Naco jej pises, ked nemas zaujem, ako fakt takych primitivov nikdy nepochopim, buhuzial ich tu chodi coraz viacej, vlastna skusenost, ked som aj ja niekoho hladal. Tiez bol kazdy mudry a plno reci ale to bilo vsetko. Zelan nech niekoho najdes, alemoc by som tomu neveril.

Emko ja by som nebola taká prísna:) ...to, že som si tu dala inzerát, bola len skúška, za ktorú nič nedám, osobne tomu nedávam vysokú pravdepodobnosť, ale možno motyka vystrelí, kto vie:) Zaujímavé by bolo, keby sa dal vygenerovať zoznam ľudí, ktorým sa tu podarilo nájsť parťáka na cestovanie a vyjadriť to v percentách k počtu inzerátov:D

Re: Emko-tvojim primitivnym príspevkom si sa akurat zaradil medzi to čo kritizuješ, nie každý má tolko času tráviť pred netom a hned včas odpisovať. Dal som otázku, ktorej význam vysvetlím dame v maily. Sú aj iné spôsoby ako zaujať a nemusí to byť za každú cenu. Želám ti všetko dobré.

sorry za spam ale Emko, jak som si prečital tvoj kritický príspevok..nepoznam ťa ,ale o tebe je podľa mna text piesni Genius od Zony a

Ahojki. Ak chces ist do Santiaga, chod sama. A budes potrebovat aspon mesiac. Ja som si put presiel dva roky dozadu. Bol to pre mna nadherny zazitok na cely zivot. Ak potrebujes nejake info, tak pis. [email protected]. Rad poradim.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi