Rakúskom na bicykloch

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Hľadám dobrodružnú dušu v tele cyklistky, ktorú láka predstava zjazdiť aj iné ako len slovenské cyklochodníky. Ženu dosť odvážnu na to, aby sa nechala vysadiť v Rakúskom Salzburgu a objavujúc krásu a čaro tejto krajiny, spojenej so zástavkami na zaujímavých miestach sa pomaly presúvať smerom k Bratislave. Ak taká si, ponúkam Ti dobrodružnú cestu s poznavaním bez náhlenia. Život dnešnej doby je už tak dosť rýchly, tak prečo nevystúpiť z toho každodenného kolotoča a neskúsiť, že sa to ide aj inak. Časový odhad trasy - 5, 6 dní.

Pojdem ja mam 27rokov som z bb

Email

Ešte hľadáš??
Ja mám síce trosku opačný smer... ist z BA do Hallsttatu ...čo na to povieš?

Ešte hľadám. Mata33 pošli mi mail na [email protected]
Čo sa týka cesty z BA do Hallstattu raz som to už skúsil, sú tam neskutočné stupáky, mysliš že to dáš? Maš nejaký plán cesty? Pošli mi ho mailom a prebereme to.

Kde planujete spat? Stany, ci rezorty?

No zvažujem možnosť aj aj, obe majú výhody, aj nevýhody, uvidíme kto sa pridá a prediskutujeme to.

Tu je finálny návrh trasy:

https://www.bikemap.net/en/route/4095178-salzburg-bratislava/

Keďže ja som z Prešova, tak moja trasa povedie po tejto linke. Z Prešova sa prepravím do Bratislavy vlakom, večer ide priamy vlak, ktorý je v BA ráno o 6:00, Potom bicyklom po Dunajskej cyklotrase do Viedne na hlavnú stanicu, kde nasadnem na rýchlik, priamy spoj do Salzburgu a ďalej už potom bicyklom smer Hallstatt, kde by som sa chcel kus zdržať, pozrieť bane a iné zaujímavosti v okolí. Z Hallstattu potom severným smerom na Dunajskú cyklotrasu a okolo Dunaja späť do Bratislavy. Tak ako je patrné z návrhu trasy.

Príde mi to ako celkom zaujímavá trasa, vážne zvažujem o tom, že sa na také niečo ešte nechám ukecať.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi