Po stopách Lewiskej trilógie + niečo navyše

Ahojte,

hľadám niekoho (jednotlivec/malá skupina) na cestu po stopách Lewiskej trilógie v rozšírenom móde, t.j. Vonkajšie a Vnútorné Hebridy krížom - krážom, Edinburgh, Glasgow. Plus navyše, ak zostane čas a budú možnosti zvažujem aj St. Kilda, Orkneje a severo-západnú časť Škótskej pevniny. Všetko je to o dohode.

Z vlastných skúseností viem, že táto časť sveta nie je najlacnejšia a s ubytkom je to biedne, ale som na to pripravený. Preto plánujem B&B, skúsim AirBnB, a pod, skrátka aspoň mierny komfort za dobré peniaze. Určite nie kempy ani stany. Dopravu vidím ako kombináciu Lietadlo + požičané auto, prípadne dopravu vlastným autom (čo je však 2 dni cesty jedným smerom) a medzi ostrovmi trajekt / lietadlo.

Leitmotívom je mentálny reštart, nádych slobody, strhanie dennej rutiny, uvoľnenie. Žiaden zhon, žiadne zvládanie 300 km/ deň. Programom je vyvážená kombinácia road-tripu, turistiky, oddychu a poznávania kultúry. Nevylučujem ani bike.

Preto hľadám niekoho podobne naladeného, kto si chce takýto výlet užiť a nie za každú cenu vidieť úplne všetko, "keď už je raz tam". Odchod vidím v Júni 2017, ale som ochotný ísť kedykoľvek od apríla do októbra. Dĺžka je otázkou dohody, cca 2-4 týždne.

Ak sa tam už teraz vidíš, neváhaj a napíš. Rád sa stretnem (som z BA).

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi