Peru - maj, jun

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahoj, hladam nejakeho dobrodruha, ktory by sa chcel pozriet do Peru a Bolivie. Casovo tak na min. 3 tyzdne, idealne 4, mozno viac. V maji uz vychadzaju drahsie letenky, takze skor ten jun, no nebranim sa ani prelozeniu na september. Plan cesty je zatial otvoreny, jednoducho co najviac vidiet, zazit. Rozpoctovo to chcem viac-menej low-costovo. Kto sa prida? Hasta la vista ;)

[email protected]

Zdravim Ta, kedy by si rad odisiel a kam presnejsie? Ubytovat by si sa chcel niekde na hoteli, alebo by sa dalo nieco vybavit u domorodych kmenoch niekde? Diky

 

Ahoj, zatial nemam plan cesty ani vytipovanu oblast. Chcem zostavit najeky okruh v style lonely planet s nejakymi odbockami - co uz ine vymyslim tu doma. Rad by som sa "stratil" a zazil aj nieco ine ako v spominanom sprievodcovi. Ubytovanie, pokial mozno lacno, ale bez nepozvanych spolubyvajucich :), najlepsie nejake gest houses. No a ako som pisal, najlepsie niekedy maj, jun, zavisi to od ceny letenky a pripadne ako sa s niekym dohodnem, zatial nie som viazany. Tym domorodym kmenom sa vobec nebranim - prave naopak, len to treba nejako vymysliet.

domorodym kmenom a ayahuasce by som sa nebranil ani ja, no hay problema de hablar espanol

zdravím ja osobne som už tiež začal plánovať podobnú cestu na leto s podrobným plánom a rozpočtom len som nenašiel nikoho ochotného zo svojich priatelov sa na to podujať, tak sa obraciam na toto forum môj plán cesty vyzeral asi tak že som plánoval prejsť peruánske andy v takom pomysenom kruhe a to arequipa - nazca- cuzco-puno -a zase arequipa ale som ochotný svoje plány aj pozmeniť alebo aj úplne zmeniť pokial sa to stále bude tíkať peru lebo aj pobrežie či amazonia sú lákavé časti Peru, ja som tam rozhodnutý ísť toto leto na 70% takže z velkej časti môžeš so mnou počítať takže môžem dať o tom reč :) 

Rad dam o tom rec :) Moj mail je uvedeny hore. Inak ja mam 28 rokov, byvam v ba a co to hovorim spanielsky.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi