Partacky na cestu

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

V maji planujem cestu autom do Norska a Svedska na cca 12 az 20 dni. Pojdem vlastnym autom vw caravella a planujem nocovat v aute, campingy a ciastocne hotely. Trasa je cez Dansko trajektom na Stavanger a nasledne na sever az na Lofoty a cez Svedsko naspat. Ak sa chces (chcete) pridat napiste. Poplatky za cesty a naftu hradim ja. Nakolko mam po 40 na podobne hovadiny uz rovesnika a rovesnicky nenahovorim.

Ahoj napis my na [email protected] dohodli by sme sa.

ahoj, sme dve baby,mame seriozny zaujem. Ako sa skontaktujeme?:)

my dve baby,kontakt [email protected]

caute, tiez chcem prejst Skandinaviu, no nemate niekto zaujem k tomu pridat aj Estonsko a Lotyssko?

Ahoj,kedy máš v pláne ist?

Ahoj, ja by som velmi rad siel, ale zavisi to od datumu, aby som sa vedel prisposobit. Ked tak napis na [email protected]

Napíš na [email protected] fotím profesionalne takže mozem zdokumentovat cestu :)

Ahoj,mam seriozny zaujem nap.
[email protected]
Vdaka Rado

skvelý plán a seriozny [email protected]

zdravim, rad by som sa pridal, seriozny zaujem, mozes ma kontaktovat na [email protected], urcite sa dohodneme, dakujem

Planujem vyrazit zaciatkom maja tak aby som do 1.6. bol v bratislave. Bohuzial na jun uz mam naplanovane ine cesty a volno mam potom az koncom septembra. Pokial sa niektorym zdala ponuka moc velkorysa tak dam vysvetlenie. Po vyske som precestoval celu europu stopom. Nemam problem zobrat zo sebou par mladych ( mam po 40 tke) ktory maju chut sa ist niekde pozriet. Urcite nemam chut zo sebou tahat svojich vychytralych rovesnikov ktory by radi cestovali najradsej zadarmo. Nie som kaskader ale moji znamy si najme z casovych dovodov nemozu dovolit vypustit z roboty 20 dni. Staci ked ich donutim v lete na par dni na motorky a jachtu.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi