Parťáčka/partia na dovolenku?

Ahojte dobrodruhovia!

 

Vopred by som sa rad predstavil, moje meno je Milan, mam 20 rokov, som slovak pochadzajuci z Topolcian pracujuci v Nemecku a na toto forum som sa registroval hlavne z dovodov - spoznat partacku/partiu na cestovanie, kedze je to zaluba cislo 1. 

 

Co sa tyka momentalnej temy, tak by som si cez leto rad trochu oddychol pri mori a myslim ze fajn spolocnost by nebola zla. Momentalne som sa vratil z mensieho tripu po Europe (par statov-Luxemburgsko, Belgicko, Nemecko a Francuzko), tak Europy mi na isty cas mozno a stacilo, ale pokial bude fajn napad, tak preco nie, som otvoreny vsetkym moznostiam, myslim, ze na tomto fore su rozumni ludia, ktori nemaju problem rozvit diskusiu, povedat svo nazor a korektne sa dohodnut na tom, kam a kde spolu ist, ved preco nie, zivot si treba uzit hocikde.

 

Siel by som kludne na 8 - a viac dni niekam k moru bud s partackou, alebo ako partia - letecky, alebo autom (auto mam), ale bol by som radsej, keby dam trochu od cestovania autom pauzu a vyuzil letecku prepravu, zas je to ale o veci dohody a prisposobim sa. :)

Moc ludi na klasicku dovolenku asi nenahovorim, no mensi oddych pri mori (niekde v Egypte, Turecku, Grecku, alebo Thajsku) by urcite nezaskodilo. A keby sa pacilo, tak po dovolenke mozme spolu dat nejake turisticke cesty, spoznavacie zajazdy. :-)

 

Kto by mal zaujem, ma v lete trochu casu a chut si uzit dovolenku v teple a pri mori, kontaktujte ma kludnena FB. Pekny den zelam, drzte sa!:)

 

https://www.facebook.com/Empatik.Morato

Ahoj. Nechceš ísť s nami na KUBU? Koncom mája?

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi