Parťáčka / Parťák na cestovanie stopom smer východ

Zdravím, mám 23 a hľadám parťáčku/parťáka na cestovanie. Prvý septembrový týždeň vyrážam zatiaľ sám na stopovací trip na dlhší čas (6-12 mesiacov) smer východ z Liptovského Mikuláša. Začiatok trasy mám zatiaľ v hlave asi takto: Maďarsko-Rumunsko-Bulharsko-Turecko-Gruzínsko-Azerbajdžan-Irán, ale nie je to zatiaľ ešte cele rozhodnuté.

Žiť chcem z ruksaka a využívať stan a couchsurfing na prespávanie. Presúvať sa systémom ultimáte freedom - niekde sa mi páči, tak tam zakvasím, niekde nie, tak idem ďalej. Konečný ciel by mala byt juhovýchodná Ázia (ale zastaviť by som sa chcel aj v Bhutáne), ale na zimu by som z finančných a teplotných dôvodov chcel ísť buď do Austrálie a na Novy Zéland.

Peniaze mi tam vyjdú asi len na letenku + par týždňov ubytka, potom sa hádam nejaká práca pritrafí. Potom asi do Ázie, ale ešte je to fakt vo hviezdach, lebo zevraj takéto veci si netreba moc plánovať. Ak by mal niekto záujem, kontaktujte ma na [email protected]

S týmto emailom ma nájdete aj na fb a tu je ešte môj couchsurfingovy profil. http://www.couchsurfing.org/people/lubotron/ (zatiaľ nie moc naplnený, pretože väčšinou cestujem tam, kde môžem prespať u kamarátov)

Ideálna by bola do partie baba, keďže dvojku baba-chalan berú ľudia stopom najrýchlejšie, ale určíte to nie je podmienkou. Hlavná vec je, aby to nebol konfliktný človek a aby bol neriešič (človek, ktorý sa nesnaží riešiť nedôležité veci). Ak máte chuť sa pridať, kontaktujte ma priamo, netreba odpisovať sem. Dík! Ľubo

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi