Parťáčka Balkán autom al. Škótsko/Nórsko lietadlom a loďou

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte.
Som chalan, muž. Mám 29 rokov. Mám veľmi rád cestovanie, spoznávanie krajín, kultúr, jedla. Nie mestá, ale prírodu považujem za svoj domov, i keď nepohrdnem na malú chvíľku aj architektúrou ľudských obydlí. Mám veľmi rád šport, tak aktívne, ako aj pasívne. Za mierne mladších dôb som vyskúšal horolezectvo, skialpinizmus, jaskyniarstvo atď atď. V súčasnej dobe ma skôr baví skôr turistika, cyklistika, beh a prechádzky na miestach, kde je ľahšie nájsť srnčiu, líščiu, či inú stopu.

Mám precestovanú hlavne Európu, Škandináviu a obľubujem tzv. road trip, kde buď autom alebo inou dopravou človek pocestuje toho veľa a spozná krajinu, prírodu, miestnych obyvateľov...

Mojim najbližším plánom, ku ktorému hľadám parťáčku je buď:

1) Balkán autom: SR-Bosna (Neretva)-Srbsko (Belehrad)-Bulharsko (Pirin, Rila, pobrežie)-Rumunsko(delta Dunaja)-Moldavsko(jedlo a víno)-SR

2) Škótsko lietadlom: SR-Scottisch Highlands, Lerwick... prípadne trajektom z Lerwicku do Bergenu (Nórsko) a späť na Slovensko

Chcem to absolvovať v Októbri al. Novembri 2016. Viem, že niekomu môžu tieto mesiace evokovať zimu... Ale mám veľmi rád miesta nie v top turistických sezónach. Pohľad na studený Balt zo Sassnitzu/Lohme je dosiaľ mojim najväčším zážitkom.

Rozpočet:

Čo najmenší, ale nechcem žiť na konzervách.... Ak bude pršať niekoľko dní tak radšej penzión, hotel, ak bude OK počasie tak kľudne stan.

Prečo hľadám parťáčku:

Niekoľko rokov už putujem Slovenskom a svetom po väčšine sám, prípadne s mojim starším veľmi dobrým kamarátom, no možno je to už na čase zmeniť. Neponáhľam sa v „hľadaní“ a nie som odkázaný na ženskú spoločnosť, ale uvedomujem si, že niekedy je to v dvojici jednoduchšie.
Ešte niečo o mne:
Som dosť konzervatívny človek a nestotožňujem sa s liberalizmom tejto doby a tohto sveta.
Uvedomujem si zároveň, že bez úvodných vzájomných fyzických sympatií, to človek ďaleko nedotiahne. Preto: mám 184cm a 80 kg, krátke vlasy, foto rád pošlem na požiadanie.
Páčia sa mi ženy, ktoré už majú akú takú predstavu, čo v živote chcú. Ženy, ktoré sú slušné, pokorné, srdcom a nie hlavou milujúce. Fyzicky štíhle a hlavne ženy, ktoré nebažia po hmotnom majetku.

Možno, sa na mňa teraz niekto môže osočiť... No ja nezháňam obyčajnú osobu.
Už posledné:
Pred tripom sa chcem jednoznačne stretnúť a v rámci možností dobre spoznať, nechcem aby došlo k následným nedorozumeniam.

S pozdravom a prianím požehnaného týždňa.

Peter (Košice) [email protected]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi