Outdoor lezenie BA

Nazdar! Hladam partaka/partacku na outdoorove lezenie (do haly nechodim) v BA a okoli, podla casu/vole/nalady prilezitostne aj dalej (Hradok, Kalamarka, Tatry, ...?). Natiahnem do 6+, vyleziem TR do 7-, spolahlivo odistim cokolvek :) Piste hocikto (kludne aj motivovani zaciatocnici alebo zaujemcovia bez doterajsich lezeckych skusenosti), vyskusame a uvidime... Kontakt: [email protected]

Stale aktualne. Pravdepodobne aj vyhladovo dlhodobo do buducnosti.

Ahoj :) 

pis mi na [email protected]

Ahoj! :)

Dik za reakciu! Poslal som ti mail (ak by si ho nahodou nevedela najst, skus pozriet aj spam folder).

Ahoj

Tiež mám rada lezenie, nie som profik ale zvládam:D Ak to ešte platí , nápis a dohodneme:) 

Ahoj!

Dakujem za reakciu! :) Kedze si nezanechala ziadny mailovy kontakt na seba, pokusil som sa ti poslat mail cez tunajsi kontaktny formular. Neviem nakolko to je spolahlive, kazdopadne to ma strasne rozbite formatovanie a skus aj pozriet, ci to nahodou neskonci v spame..

Ak pojdete liezt niekam severne od BA pridal by som sa. Juro, okr. PN. mail: [email protected]

Dik za reakciu! Nie si uplne zblizka, ale obcas by sme nieco mohli dohodnut, no aby sa to mohlo aspon teoreticky udiat, mi budes musiet (v rozpore s miestnymi zvyklostami na tomto fore) odpovedat na ten mail, ktory som ti poslal, bez toho to fakt nepojde :D

Cau, nebol som cez vikend v mailoch, chodim takmer vylucne do Chtelnice, mam to najblizsie. Leziem max. 6-tky a som stary ujo (47 r.). Ale jasne, ze rad skusim nieco nove (ak to nebude v Michalovciach...)

Vzhladom na priaznive, predcasne jarne pocasie nastava cas zapocat novu lezecku sezonu 2024! Doterajsie kontakty v ramci tejto temy povacsine skoncili bud tym, ze po prvotnom "zaujme"/sprave a mojej reakcii sa dotycni uz radsej neozvali alebo po case komunikacie "uspesne" aplikovali tolko moderny ghosting, takze nadalej hladam dalsich zaujemcov na tuto sezonu aj dlhodobo do buducnosti.. Prosim, aby ma kontaktovali iba ludia so skutocnym zaujmom o lezenie (alebo aspon jeho vyskusanie), aby sme nestracali cas nikam neveducou komunikaciou, ktoru nasledne druha strana (nie ja!) nahle a bezdovodne ukonci! Dakujem!

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi