Od hôr do sveta :)

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahoj ahoj :),
nájde sa tu niekto, kto by mal chuť na občasné výlety do našich krásnych hôr (víkendovky, bivakovanie v lese, cykloturistika a pod) s tým, že ak by sme si sadli, tak by sme sa neskôr mohli dohodnúť aj na nejakom stopárskom tripe v rámci Európy, resp. zobrať nejaký let do sveta? (malajzia, India, Vietnam a pod). Ale taktiež ma láka prejsť bikom okolo SR, ako aj dať cestu SNP, takže závisí od chute, počasia a dohody :).
Som mladý (rok po VŠ), bohužiaľ už pracujúci chalan (BA) = času mám teda po menej, preto si ho o to viac vážim a parťáka/čku s ktorým/ou by som prípadne vyrazil do sveta a minul na tento trip moju dovolenku by som rád prv poznal osobne a vedel, že na ceste problém nebude (ty to oceníš asi takisto :)).
Mám za sebou niekoľko desiatok letov v rámci európy, ako aj pár mesiacov strávených stopom po európe a východnej ázii (nie naraz, išlo o viac tripov). Nemám problém prespávať doslova hocikde, ale počas cestovanie v rámci civilizovaného sveta (čo ma láka popravde už pomenej :D som prespával najčastejšie cez CS, kde mám aj veľa referencií = viem ľahko a rýchlo vybaviť ubytko :)).
Koho hľadám:
- niekto s podobným zmýšľaním a aspoň trochou skúseností (ideálne aspoň pár dňové prespávanie v lese). Nemusíš mať neviem aké skúsenosti (tie mám už ja :)), ale určite cestovateľského ducha, nesmieš byť z cukru, mať aspoň základnú kondičku (taký 20 -25kg batoh spraví svoje :)), mať schopnosť robiť kompromisy a vedieť aspoň 1 cudzí jazyk, ideálne AJ/NJ/FRJ (pre istotu :)).

Ak taký/á si, kľudne sa mi ozvi sem: [email protected]
Bližšie info potom mailom/osobne :)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi