Novy Zeland - super, mega trip zaciatkom roka 2017

Ahojte Dobrodruhovia,

Kto z vas uz pocul o krasach Noveho Zelandu? Vraj je to raj na Zemi...  

A kto z vas tam s nami chce ist?

Mame za sebou roadtrip po juhozapadnom pobrezi Europy od Benatok cez Monako, Saint Tropez, Barcelonu az po Gibraltar, Tarifu a Lisabon...

https://www.facebook.com/...Roadtrip-juhozapadna_Europa

Mame za sebou prejdene staty ako Dansko, Svedsko, Norsko, Finsko, Estonsko, Lotyssko, Litva...

https://www.facebook.com/...Roadtrip-severna_Europa

Mame za sebou aj roadtrip Rakusko, Lichtenstajnsko, Svajciarsko, Taliansko, Slovinsko, kde sme turistikovali po nenarocnych avsak velmi krasnych miestach v alpach, vysli sme brutalnu feratu, raftovali, ale aj lezali a slnili sa na pobrezi talianska. pre skoro vsetkych boli tieto aktivity tenkreat poprve. 

https://www.facebook.com/...Roadtrip-cestovat-turistikovat-plazovat-aj-…

Minulorocny mega trip Mexiko www.facebook.com/...Mexiko 2015 a Kuba www.facebook.com/...Kuba 2015

a partakov sme nasli prave na tejto stranke www.dobrodruh.sk
Zatial sme sa nasli super partia... profil mam otvoreny, takmer vsetci su na FB, co boli s nami, takze feel free sa spytat kohokolvek na cokolvek ;)

Co nas caka teraz?  =>> Novy Zeland - trip  <<==

motivacne videjko: https://www.youtube.com/watch?v=NOcuMv7I6lk

Aky mame PLAN? Najdeme lacne letenky, prenajmeme si auto a vyrazime po vsetkych zaujimavych miestach. Budeme sa snazit vela vidiet, vela zazit a co najmenej platit :) lebo mojim heslom je, ze zazitky su aj tak na nezaplatenie, takze obcas mozno prespime aj v stane. Ale fakt len obcas. 

########## summary: ############

kam: Novy zeland
kedy: januar 2017 (mame dost casu sa spoznat ;) )
ako: styl roadtrip / trip 
ako dlho: 4 tyzdne (cca)
za kolko: 1500e + letenka
s kym: piste na [email protected]

mas mail:)

netusil som, ze bude o Novy Zeland taky zaujem... za dva dni sa mi cez FB "prihlasilo" 25 ludi...  to aby som si prenajal vlastne lietadlo :D

vacsinou je to sice tak, ze silen reci a skutek utek... ale tak, uvidi sa na osobnom stretku pri pivecku, kto ma ake predstavy a ocakavania

prave bola super akcia:
 
Využijte chybky jedné z nejlepších aerolinií Thai Airways, kdy v ceně chybí palivový poplatek a vydejte se v průběhu hlavní sezóny do země hobitů – leťte na Nový Zéland. Zpáteční letenky z Mnichova do Aucklandu se prodávají za 13.555 Kč, standardní cena je přitom dvojnásobná, a to s méně kvalitními aerolinkami, u Thai se ceny pohybují okolo 33 tisíc. Možné jsou i letenky z Prahy za 16 tisíc!

Dalsi super trip za nami. Bolo tu opat niekolkokrat "naj" a ten kto nebol, moze banovat alebo sa inspirovat ;)

zopar foto je vidno tu:

https://www.facebook.com/Trip_Novy_Zeland_2017

Lubo a čo keby si niečo zverejnil už konečne aj na Dobrodruhovi,hm? :)

Cez Zoznamku ste vyrazili na dosť ciest po svete, len žiaľ, zatiaľ sme od nikoho z vas nikdy nedostali žiadnu spatnú väzbu. To je škoda, určite by ste svojimi zažitkami mohli motivovať cez fotky a články aj ostatnych...

Ahoj Jozef, 

ved prave preto som sem dal koment a vsetky tie linky ako napriklad:

https://www.facebook.com/Trip_Novy_Zeland_2017

Predpokladam, ze na FB je uz kazdy a tam som urobil album pristupny pre kazdeho (dokonca aj pre toho, kto na FB nema ucet), kde je kopec fotiek aj popis ku kazdej fotke ;)

Tvoj umýsel je určite dobry. Ale minie sa učinku.

1. Na facebooku uz dnes zdaleka nie je kazdy. Coraz viac ludi rusi svoj ucet.

2. A toto je podstatnejsie. Ked odlakavas citatelov Dobrodruha linkami na facebook, tak uplne sa tym narusa komunitna myslienka webu Dobrodruh a robis sluzbu jedine facebooku. Podstata webu od roku 2006 spociva v tom, na Dobrodruhovi sa namotivovat, ziskat partakov v zoznamke, vyrazit do sveta. A po navrate "splatit" /samozrejme v uvodzovkach/ dlh a svoje zazitky, skusenosti zverejnit v podobe textu, fotiek alebo videa na Dobrodruhovi, aby sa tym motivovali dalsi ludia na naplnenie svojho sna. A ked toto po navrate z ciest nebude nikto robit, alebo bude svoje zazitky zverejnovat na facebooku, web Dobrodruh nebude mat novy obsah a jednoducho zanikne.

Cize, tvoj sice dobry umysel je pre web kontraproduktivny :)

Navyse, na facebooku uvidi tvoje zazitky uzky okruh tvojich priatelov. Na Dobrodruhovi je kazdy novy prispevok na hlavnej stranke a citaju/vidia/vnimaju ho tisice ludi. Cize dosah, ucinnost a posolstvo takychto prispevkov je neporovnatelne vyssi na Dobrodruhovi.

Verim, ze chapes ako to bolo myslene. 

 

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi