Nórsko autom - JÚL/AUGUST 2014

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Som rozhodnutý zrealizovať autotrip do Nórska počas leta. Hodinky odložiť z ruky a byť si pánom svojho času aspoň tých 10-20 dní. Vychutnávať si prírodu, pokoj, ticho a dlhé letné dni.
Chcel som pôvodne ísť iba sám. Možno, ak by mal niekto záujem a bol by rovnako naladený ako ja, prehodnotil by som svoj úmysel. Podmienkou je pokojný trip, žiadne naháňanie sa, žiadne konflikty.
Ponúkam vlastnú výbavu a spoľahlivé auto. O ostatne náklady (benzín, mýta, príp.trajekt) sa rovnomerne podeliť.
Chystám sa plánovať trasu, tak ak máte niekto vážny záujem môžeme to prebrať spolu.

Robo

Čau Robo, mohol by si napísať aj svoj mail ? Ja dlhšie plánujem ísť na autotrip, najradšej by som ale išiel už v apríli. Nieje ale jednoduché nájsť si partáka alebo skupinu ľudí, takže ak by som sa nikam do leta nedostal tak by som sa rád pridal :)

Vlado

Takže mail pre toho, kto by sa o tripe chcel porozprávať: [email protected]

Ahoj. Idem tam v júny. Sám autom. Ak by si chcel, môžme o tom pokecať, prípadne niečo dohodnút. Už som tam bol - pozri barbardenis.blogspot.sk/2014/01/bratislava-nordkapp.html Chcem podniknúť niečo podobné, ale v opačnem smere + Bielorusko a Rusko (St. Peterburg). Ak chceš napíš na mail [email protected]

zaujimava ponuka, aky by bol rozpocet- predpokladaný?

Denis: dík za link, užitočné informácie. Žiaľ v júni už mám naplánovanú inú akciu, ktorá sa nedá preložiť, takže jedine Júl - August.

Silvia: Predbežne som skalkuloval počet najazdených km a cena za spálený benzín mi vychádza na 1.000-1.200 € za auto. Nocľah: stan, voľná príroda. Raz za čas nejaký kemp kvôli hygiene. Strava vlastná. Ostatné náklady sú ovplyvniteľné dohodou (či sa pocestuje trajektom atď.)

Hladam spolucestujucu na cestu autom z Bergenu na Slovensko, v prv polovici juna.

Plánujem autotrip Fínsko , Švédsko. Termín: Jún 2014
Môžme pozrieť aj nejakú prácu na farmách, ale nie je to pre mňa priorita.
Mám 2 miesta. Spanie v stane - bushcraft.
Píšte na: [email protected]

predp odchod 16.7. 2014, 03.00 rano, iba baby...dohoda...40745037 sms.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi