Hladam osobu, ktora ma zaujem ist na jesen 2016 na trek a vystup na MERA PEAK 6470m v Himalajoch v Nepale.Mozne je ist aj cez agenturu, nie som horolezec, aj ked som uz cestoval cez himalaje, nepal a pochodil Kathmandu a okolie.Mam v plane do tej doby si kondicku dotrenovat a spravit nejake treky v Tatrach, ladovce v rakusku atd.
Zhanam partaka/ parťáčku s podobnymi zamermi, mozno skusenosťami na prilezitostne vylety, treky uvedeneho charakteru s cielom- trek jesen 2016. Ja 35r, VS, Muz -stredne Slovensko
Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!
- Ak chceš pridať nový Komentár je potrebné sa prihlásiť alebo zaregistrovať.
Ahoj.
Chcela by som zistiť nejaké info o ceste do Nepálu, no a ako si písal, že si cestoval cez túto krajinu, tak ak by si bol ochotný podať mi nejaké cenné informácie a rady tak by som Ti bola povďačná. [email protected]
Ahoj, ja by som sa rada zucastnila aspon toho trenovania (treky v Tatrach a nejake ladovce v Rakusku). Neviem, ci by som sla na velke finale, pretoze idem do Nepalu teraz na jar a 2x za rok, hmmm, to asi nevyda :-(
Keby si mal zaujem, daj vediet: [email protected]
@Simona: ak by si mala nejake uzitocne info o Nepale, tak budem rada ak pozdielas :-)
Nazdar, predbezne planujeme na oktober 2016 Nepal, trek este nemame presne urceny. Mna ale na rozdiel od partakov laka aj vyjst nieco cez 6000 m.n.m. Mam zaklady ohladom horolezectva, ale liezol som zatial len v Tatrach, planujem tam stravit aj znacnu cast tejto zimy. Mozno by sme mohli nieco naplanovat, tak v pripade zaujmu [email protected]
Ahojte,
tiez sa rad pridam na to trenovanie a ktovie, mozno aj to finale by som sa nakoniec rozhodol :).
Mozete pisat na [email protected]
Caf
Rado