Nezabudnutelny trip: Grecko - Albansko - Čierna Hora - Bosna a Hercegovina - Chorvátsko - SR :)

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte cestovatelia, koncom juna az do cca polky jula idem na trip cez krajiny uvedene v nadpise - plan je koncom juna dostat sa letecky do Aten (malo by to vyjst od 40 - 50€), odkial sa nasledne pohodovym tempom (t.j. cca 100 - 150km denne, co je tak cca 2 - 4h denne stopovat) dostopujeme spat na SR. Isli by sme hlavne po pobrezi grecka a albanska a potom dalej ako by prislo, no aj v ramci albanska/grecka nevidim problem odbocit z trasy a vidiet nieco co zato stoji :). Celu trasu ponimam velmi volne, nakolko na stope sa plany vzdy menia, no rad by som dodrzal aspon stanovene krajiny a dosyta sa vykupal v mori :). Spali by sme v stane, pripadne len tak pod sirakom, jedli na co by sme mali chut :). Ja idem na 100% kedze letenku mam uz zakupenu, no bol by som rad ak by sa nasiel niekto komu sa dany napad paci a pridal sa - ideálne baba do 30r (mam 26), nakolko so zenou je stop vzdy omnoho rychlejsi, no kludne sa ozvite aj chalani :). Co sa tyka skusenosti so stopom, stanovanim a zivotom v zahranici, tie mam celkom bohate, takze vobec nevadi ak ty nemas ziadne, jedine co potrebujes je pas, nejaky ten ruksak a chut zazivat kazdy den nove dobrodruzstva ;). Idealne ak by si vedel/-a aspon jeden z jazykov AJ alebo NJ. Dalsie info rad poskytnem na: [email protected], ahoj!

Hej...ske mas cislo ? Zavolala by som...neznasam vypisovat..chcem dat tieto krajiny...nie uplne vsetky...a radsej by som to ponala trosku akcnejsie...rafting, hiking :)

Ahoj Monika,
prosim napis mi a dam ti aj cislo, ale takto ho tu davat nechcem lebo potom mi vyvolavaju rozne reklamne agentury a ponukaju mi produkty ktore fakt nepotrebujem, vdaka za pochopenie :).

Inac dobrodruhovia - musel som zrusit letenku, lebo mi do toho nieco vazne skocilo, takze som volny dohodnut sa aj na inom termine odletu, podla vzajomnej dohody - kto by mal zaujem, prosim pisat na mail vyssie, nie tu kedze to nemam velmi cas sledovat, dakujem :)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi