narýchlo cyklovýlet

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

ahojte narýchlo, nepridal by sa niekto zajtra sobota 25.4. na cyklojazdu, planujem vyrážať z BA cez Malé Karpaty, pozriet Plavecký hrad, potom ist do prieval do pivovaru, potom cez karpaty do Senice, tam je tiež pivovar, prespat v spacaku pod šírim nebom v okolí Kunovskej priehrady a v nedelu sa chcem vracat po moravskej cyklomagistrále do BA.
ak by mal niekto zaujem o karpatsku cykloturu a nasledne luhmy Moravy, tak píšte na [email protected] , som chalan 34 r. a vyrážat chcem zajtra po 9:00. lesu a pivu zdar:)

hhhmmmm...samý pivovar po ceste bratku....dobrá túra

Pivovar Štramák a Šandorf, dobry vyber

Zdravím, nereagoval som v sobotu, lebo nemam internet doma, len v práci:) no spravil som to nakoniec po prievali a naspät do Malaciek. Prievaly, no dobre pivo, ale čakal som trochu viac. bikovačka dobra po pezinsku babu, od pezinskej po vrch Skalnatá je to huste už dost treba tlačiť a su tam v porovnaní s usekom po Pezinskú babu dost kopce, ale oto je to vymakanejšie. zatial zdar a niekdedy na cyklojazde. Inak v piatok po critical mass v BA som bol na pivo na petržalskej hrádzi pod prístavnym mostom, čapuju tam Primátor IPA, odporúčam pivárom, tuto skusenost:):):)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi