Krížom peši cez Slovensko

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Už dosť dlho zvažujem, že vyrazím na cestu pešo krížom cez Slovensko. Presnú trasu nemám, zrejme by som postupoval „intuitívne“, poľa toho, čo by osud nadelil. Začiatok v Bratislave, ďalej smer Banská Bystrica, Brezno, Spišská Nova Ves, okolo Prešova, cieľ si predstavujem v Bukovských vrchoch. Po lúkach, kopcoch, hrebeňoch, cez dediny, mestečká, po cestách – necestách... Stretnutia z ľuďmi, príroda, noci pri ohni v spacáku. Ak máte niekto už s podobnou akciou skúsenosti, dajte prosim vedieť. Prípadne ak by sa chcel niekto pridať, možme sa tu začať postupne „grupovať“. Termín zatiaľ neznámy :)

mňa by tiež také niečo lákalo kedy chceš vyraziť ??? dáky mesiac by nám na to stačil či ako ?

Tak to rozhodne porozmyslaj o ceste hrdinov SNP: www.cestaSNP.sk . Presiel som ju minuly rok a je to fakt parada, zazitok do konca zivota. Cesta vedie vacsinou po hrebenoch pohori ale bez dediny ides asi max 5 dni cez nizke tatry a aj cez volovske vrchy takze ani s jednom neni problem :)

Ta cesta SNP vyzera skutočne dobre. Nad tym budem určite uvazovat. len neviem, ci sa to podari ešte tento rok. čas uz pokročil a zrejme nebudem mať tolko volna. navyše aj pocasie je toto leto nejake divne a chodit v daždi sa mi veľmi nechce... tebe osobne kolko trvala ta cesta SNP? dik

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi