Karibik (prip. Pacifik) pred Vianocami

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte,

v termine od cca. 1. - 6. decembra do cca. 20. - 23. decembra sa chystam niekam do Karibiku (alt. pacificke pobrezie Kostariky a/alebo Nikaraguy) a urcite privitam spolucestovatela/ku/ov. Mojim hlavnym zaujmom je snorchlovanie, v mensej miere aj vsetky ine nenarocne rekreacne a mierne adrenalinove aktivity (typu zip line v dzungli). Nezvazujem potapanie ani narocnejsiu pesiu turistiku (tretky). V malej miere kulturne pamiatky, z nich ma v regione laka iba zopar majskych pamietok, tych tzv. pyramid.

Destinaciu este nemam vybranu, planujem si ju zvolit cca. v septembri. Nebranim sa ani navratu na miesta kde som uz bol, kedze vsade bolo skvele :), ale urcite chcem spoznat aj nieco nove. Viem si predstavit aj low-cost v Mexiku, a aj drahsiu dobrodruznu plavbu z Panamy do Kolumbie so zastavkou na San Blas. Z turistickych destinacii ak tak Jamajku, urcite nie napr. Dominikanska republika ani nic ine "hotelovo komercne".

V Karibiku uz mam co-to pocestovane. Ubytovanie som mal a aj planujem v hosteloch a na sukromi (naprj aj cez AirBnB). Doprava najma autobusmi, na kratke vzdialenosti (do 2h) aj collectivos ci tzv. chicken busmi :) Som z BB, z casu na cas mam cesty do BA aj KE. Mam 40 rokov, a dobre skusenosti z cestovania po Karibiku aj so studentmi/kami a aj ludmi v mojom veku.

Moj email je [email protected].

Peto

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi