INVIA UZ NIKDY

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

INVIA nam zabezpečila dovolenku v Bulharsku...v piatok som to riešila s pani, ktorá odchádzala o 14.00 z práce...súrila nas aby sme pobyt do 14.00 vyplatili lebo len do 16.15 máme rezerváciu tak aby bolo všetko v poriadku. Samozrejme, že sme teda všetko uhradilo, telefonicky bolo z našej strany v poriadku. Odchod sme mali na ďalší piatok...v zmluve bolo, že pokyny dostaneme 3 až 5 dní pred odchodom. V týždeň odchodu mi v utorok zavolali, že nám CK hotel nerezervovala !!! Veľmi zlá skúsenosť a doťahovanie za vrátenie peňazí ... zlý sen ....vôbec neodporúčam!!

Chcem sa podeliť so svojou zlou skúsenosťou s Invia. Absolútne neodporúčam.Kúpili sme si teraz v júni zájazd do Turecka, dalo sa platiť len kartou online, celá suma naraz, nakoľko zájazd bol plánovaný začiatkom júla. Po dohovore s pracovníčkou Invia a niekoľkých telefonátoch kedy nám bolo doporučené aby sme sumu ihneď uhradili, pretože zájazdy sa rýchlo predávajú, sme sumu v piatok uhradili /skoro 3200 eur/. Samozrejme som online podpísala aj zmluvu, kde bola suma uvedená. V pondelok som obdržala telefonát od iného pracovníka Invia, že zájazd ktorý sme kúpili v piatok už nemajú v tej sume za ktorú nám ho predali ale je drahší o 400 eur. Podotýkam že suma zájazdu ktorú sme uhradili bola na zmluve a zmluvu som podpisovala online /3200 eur/ Takže máme 2 možnosti, buď zájazd doplatíme alebo nám peniaze vrátia ale majú na to 14-30 dní !!!!!!!!!!! Teraz pred letom, čiže nám chceli zadržiavať naše peniaze 30 dní, hoci zájazd u zahraničnej cestovky nekúpili pretože ho nemala v ponuke za tú cenu za ktorú sme ho kúpili. To že sme potrebovali kúpiť dovolenku ich absolútne nazaujímalo. Absolútne nedoporučujem, ceny za ktoré predávajú zájazdy na svojej stránke neplatia, zájazdy ani nemajú v ponuke a potom vás budú vydierať tým že zájazd ktorý ste kúpili už nie je v ponuke. Oni ho chcú kúpiť od cestovky po vašej platbe a zrazu zistia že je iná cena. Takto sa správajú šmejdi, nie dobrá firma. Zájazd som si našla cez inú cestovku a už ho máme zakúpený, odlietame v rovnaký termín. Keďže som tam urobila veľké haló po telefóne aj v mailoch, rozhodli sa že peniaze mi vrátia ihneď a nie v lehote 14-30 dní. Do 4 dní mi prišli, ale tŕpla som do poslednej chvíle.

Tiez otrasná skúsenosť s Inviou, klamú,  zavádzajú,  neodpovedaju na maily akonáhle je zajazd zaplatený. Inviu absolútne neodporucam!

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi