Hľadám svojho sprievodcu galaxiou ;)

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte.

Hľadám príjemného mladého muža, približne v mojom veku (32), ktorý uprednostňuje osobný kontakt pred sociálnymi sieťami, úprimnosť pred pózami a ľudskosť pred neľudskosťou. Takého, s ktorým sa budem môcť pretekať na bicykli viac ako s vetrom, ktorý mi sám od seba podá ruku, keď nedočiahnem na skalku a pre ktorého otázka: "Ako sa máš?" nie je len fráza. Takého, ktorý sa so mnou dokáže zasmiať na hocičom a budem pri tom cítiť, že spolu dokážeme byť aj vtedy, keď nám do smiechu moc nebude.
Človeka, ktorý má rád život, vie si ho vychutnať a rozdávať ho. Niekoho, s kým budem tráviť svoj voľný čas nie preto, že nikto iný nie je, ale preto, že chcem byť práve s ním a je to obojstranné.

Krásny slnečný deň z Martina.
E.
PS: Poprosím poslať mi iba e-mail, nie príspevok do diskusie: [email protected]

Hmm, naozaj výstižne a pekne povedané :) Tak dúfam, že sa ti tu podarí aj taký možno už trochu "ohrozený druh" sprievodcu nájsť! ;)

Bodaj by aspoň všetci :D spĺňali popis toho, čo hľadáš...

Ahoj Galaxia :-)
Tak krasne a vystizne si to napisala, ze Ti zo srdca prajem, aby si nasla sprievodcu co najskor :-)
Hovoris mi z duse... su to take zakladne veci, no bohuzial v 21storoci z toho kazdy robi vedu typu "mamuti uz vyhynuli!" Neboj tvoj mamut si ta najde sam :-) Az by prisla svorka, tak jednoho mamuta posun aj mne :-) Ja nehladam sprievodcu, ale dobrodruha s dobrym srdieckom :-) a pevnymi nohami a rukami, aby sme toho spolu este vela presli a urobili :-)
Vela stastia "never give up"!

Nehľadá sa mamut v okolí Bratislavy? :)

Vy ste taki zlatiiiiiiiii :) Dakujem vam velmi pekne. Ked mne sa uz dlhsiu dobu zda, ze clovek kedysi s normálnymi vlastnostami sa v dnesnej dobe zacina povazovat za "ohrozeny druh..." Sonja, so svorkou nemam problem, viem sa podelit ....... :D A vie Mamut dodupotat aj do MT? :)
Ach jo, taaaak ste ma potesili. Krasny den prajem a zelam len to naj :) E.

Hmm, chápem a tiež hľadám nejakého sprievodcu galaxiou v okolí Bratislavy. 28 - 35 r.
Bike, turistika, plávanie, cestovanie, tanec...
Draždiak, kcdunaj, satoristage, vklub, cestovateľské kiná, workshopy, diskusie, tanec, objavovanie zákutí BA a podobné akcie...
[email protected]

Ahojte, ak chcete niekto vystúpiť na vrch Strážov, ohláste sa na [email protected]

Alebo tu: https://www.facebook.com/groups/111917976045615/?fref=ts

Pekný deň. René

Dobry nazov a vystizny popis

Sprievodca je niekto kto nemusi mat spravnu odpoved na vsetky otazky ale dokaze podporit.
Tiez hladam svoju sprievodkynu. Mam 34 a som z okolia Trencina. K popisu hore niet co dodat. Avsak ja by som preferoval mile usmievave dievcatko. Cosi by som predsa pridal: Nechcem tvoju slobodu lebo svoju ti tiez nedokazem dat, ale mozem ti dat svoje srdce a bolo by fajn byt sucastou tvojho.

[email protected]

Sprievodca je niekto kto nemusi mat spravnu odpoved na kazdu otazku ale dokaze podporit.
Tiez hladam svoju sprievodkynu. Mam 34r a som z okolia Trencina. K popisu hore niet velmi co dodat. Ja by som ale preferoval mile usmievave dievcatko. Pridal by som este jednu myslienku: Nechcem tvoju slobobu lebo svoju ti tiez nedokazem dat ale mozem ti dat svoje srdce a bolo by fajn byt sucastou tvojho. [email protected]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi