Hladam spolucestovatelku/spolucestovatela - INDIA 2014

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahoj cestovatelia a dobrodruhovia !

V novembri planujem cestu do Indie. Mal by to byt okruh sever aj juh Indie, casovo by to malo byt zhruba tri tyzdne az mesiac. Velmi rad by som tu nasiel spolucestovatelku alebo spolucestovatela, ktory ma podobne plany a ktory by do toho siel so mnou :-) Rad by som v lete vyriesil letenky a potom zacal planovat detailne itinerar. Skusenosti mam uz dost, mam precestovanu asi polovicu Azie. Podrobnosti uz dohodneme e-mailom, telefonicky alebo osobne. :-)

Peter
e-mail: [email protected]

Nazdar... snazim sa ti napisat mail ale hlasi chybu :)

Nazdar KENNY. Ospravedlnujem sa tebe aj vsetkym, ktori sa ma pokusali kontaktovat. Samozrejme je tam preklep, takze e-mail uvadzam este raz: [email protected]. Kludne mi to preposli este raz :-) Hodime rec. Samozrejme to plati aj pre dalsich potencialnych zaujemcov :-)

Peter

Ja by som mala zaujem. November mi vyhovuje. Ak je to este aktualne, tak napis na [email protected]

Ahojte, už ste to všetko naplánovali? ja zvažujem tiež indiu november/december 2014....

Ahoj Peta,

napis mi prosim ta na mail. Uvadzam ho este raz pre istotu: [email protected]. Mame vela veci uz naplanovanych, a ideme rozbehnutn celu akciu. Plan je taky ze do konca buduceho tyzdna by sme mali uz kupit letenky, nasledne zaciatkom septembra zaciname riesit uz viza a ockovania. Takze ozvi sa co najskor. Aktualne sme traja ludia isti...2 chalani + 1 baba, jedno miesto je este volne. 4 ludia su totiz idealny pocet do auta, kvoli efektivnemu rozlozeniu nakladov :-) Tak daj vediet, napis mail, prip. nechaj na seba tel. kontakt aby sme sa mohli co najskor spojit.

Peter

napísala som ti mail ...

ahojte, urcite by som mala zaujem, ak je to este aktualne...

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi