Hlada sa partak/partacka na Workaway do Ameriky :)

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte, hladam niekoho, kto by mal chut vyskusat si cestovanie s pomocou programu workaway (www.workaway.info) a pozriet si prostrednictvom neho Ameriku, Kanadu alebo kludne by som bola aj za Strednu Ameriku :). Ja mam 24, momentalne zijem v BA, ale na leto by som chcela vyskusat nieco nove, zazit nieco co som doteraz nezazila. Vycestovat planujem niekedy v maji/zaciatkom juna (cca na 3 mesiace). Ak by mal niekto zaujem, ozvite sa mi prosim cim skor na [email protected] aby sme sa mohli dohodnut a zacat pomalicky vybavovat :) ...verim, ze sa niekto najde, majte sa, Katka :)

Ahoj, ja by som možno mala zaujem. Prezrela som si len v rýchlosti tú stránku, ale nepovedala by si mi o nej viac? To je dobrovoľníctvo hej? Chcela by som sa totiž cez leto niekde naučiť jazyk, anglicky ešte moc dobre neviem, len tak dovolenkovo. Mám 20 a som študentka VŠ. Takže polka jun, jul august, som k mání. Prosim pošli mi viac info na mail o tom programe :) Ďakujem.

[email protected]

ahoj, tiež som nad tým už v minulosti uvažovala, no nikdy som sa neodvážila a rada by som vedela aké máš plány =) ak to ešte platí, tak prosím napíš na [email protected] =) mám 23 a končím VŠ ;)

ahojte, tiez uz dlhsie nad tym uvazujem, no samemu sa mi nechce. Ja som vsak premyslal nad worandtravel alebo potom cez campleaders, aj ked tam neumiestnuju skupiny, cize tam asi len po samom. Takze kebyze idete, pridal by som sa... [email protected]

ahoj, no workandtravel a campleaders uz nemozem vyuzit, kedze uz rok nestudujem :/ ...preto sa spolieham skor na trip na vlastnu past a popritom si nieco najst, po pripade cez znamych v USA... cize tak nejak :)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi