Gruzinsko - treking

Caute, nechcel by niekto ist v lete trekovat na Kaukaz? Hladam partakov na 10-12 dnovy trek vo vychodnej casti krajiny, z Omala pod Kazbek. Nie som ale velmi flexibilny co sa tyka trasy, lebo to tam uz mam celkom pochodene. Termin plus minus par dni prva polka augusta, vhodne pre ludi, ktori maju radi dialkove pochody so stanom, na tazko, do dediny by sme sa dostali tak raz za 4 dni. Zatial sme asi traja, zhaname este 1-2 partakov. Keby dakoho zaujalo, dajte vediet.

Zdar, niekde som tu písal že by som šiel a zháňam ľudí.

Ešte som nebol tak je mi v podstate jedno kde by sa šlo, ale zaujímala by ma presnejšia trasa. Chcete vkuse šľapať, alebo aj nejaká pauza? Napr. v dedine nejaký deň/dva s kúpeľňou a pivom by padol dobre.

Zdar, no ide sa z Omala pod Kazbek, ale nie klasicky turisticky cez Atsuntu, ale trasa kopiruje hlavny kaukazsky hreben - tj prechadza na juh do Pankisi. Je to primarne dialkovy prechod, takze to bude hlavne o tom slapani, samozrejme ratame aj s pauzami v dedinach, oprat si atd, ale nie je to taka klasicka spoznavacka typu tyzden hory, tyzden mesta/more. Partaci kvoli mestam ostanu asi par dni navyse, ale tie zakladne dva tyzdne budu hlavne o turistike.

Ok, tak predbežne by som sa pridal. Zatiaľ nezáväzne. Ak vieš poslať nejaký link s vyznačenou trasou na mape budem rád. Potom by nebolo zlé sa stretnúť pred cestou pri pive niekde..

Poslal som spravu, prip sa mi ozvi na dodo.antala{zavinac}gmail.com

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi