ESTREA - BULHARSKO

Bol som minuly tyzden s CK GLOBTOUR v NESEBARE v trojhviezdickovom "hotely" ESTREA. Myslim si, ze tento "akoze hotel" ma od toho hoooodne daleko(roztrhane postelne pradlo,steny spinave od bohvie coho, poskodeny a starobou opotrebovany interier.... a celkovy vzhlad budovy prestarly a hlavne roky rokuce ani v najmensom neudrziavany ). Ale pre nenarocneho turistu,celkom ok, len nechapem co tam tie tri hviezdicky co na tom "hotely" symbolizuju. No a to co ma najviac stvalo, bol pristup pani,alebo slecny delegatky Anety, ktora cely cas (12 dni)tvrdila, ze tu len zastupuje.Skratka ziadna snaha oboznamit ludi s okolim, o moznostiach, co a kde sa nachadza. Posobila na nas ako by bola v Bulharsku po prvy krat. Takze sme prve dni chodili tadial ako take telce. Nedokazala vybavit ani len to, aby nam "upratovacka" nenechavala kazde rano, dosku na WC totalne mokru od nejakej jej hanrdy! Na co tam takuto delegatku platia naozaj nechapem. Velmi ma mrzi, ze taka CK akou je Globtour taketo "tri hviezdicky" a "tetu delegatku" svojim klienom ponukaju.[color=#FF0000][/color] [img]

Bol som minuly tyzden s CK GLOBTOUR v NESEBARE v trojhviezdickovom "hotely" ESTREA. Myslim si, ze tento "akoze hotel" ma od toho hoooodne daleko(roztrhane postelne pradlo,steny spinave od bohvie coho, poskodeny a starobou opotrebovany interier.... a celkovy vzhlad budovy prestarly a hlavne roky rokuce ani v najmensom neudrziavany ). Ale pre nenarocneho turistu,celkom ok, len nechapem co tam tie tri hviezdicky co na tom "hotely" symbolizuju.
No a to co ma najviac stvalo, bol pristup pani,alebo slecny delegatky Anety, ktora cely cas (12 dni)tvrdila, ze tu len zastupuje.Skratka ziadna snaha oboznamit ludi s okolim, o moznostiach, co a kde sa nachadza.
Posobila na nas ako by bola v Bulharsku po prvy krat. Takze sme prve dni chodili tadial ako take telce.
Nedokazala vybavit ani len to, aby nam "upratovacka" nenechavala kazde rano, dosku na WC totalne mokru od nejakej jej hanrdy! Na co tam takuto delegatku platia naozaj nechapem.
Velmi ma mrzi, ze taka CK akou je Globtour taketo "tri hviezdicky" a "tetu delegatku" svojim klienom ponukaju.[color=#FF0000][/color] [img]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi