Dovolenka od cestovnej agentúry Travelco - Mallorca 2025

Boli sme na dovolenke na Mallorce, v letovisku Sa Coma, v hoteli Ibersol Siruel. Hotel bol celkovo fajn, privítal by som však príjemnejšie a priestory bazénovej časti. Strava aj nápoje boli v poriadku; za príplatok bol dostupný aj značkový alkohol. Najväčším plusom bola nádherná pláž s bielym pieskom takmer ako v Karibiku a rodinná atmosféra v okolí – celá Sa Coma pôsobila ako jeden veľký dovolenkový rezort.

Ku cestovke len toľko, že napriek tomu, že išlo o last-minute ponuku, dostali sme pomerne široký výber. Ich výhoda spočíva v tom, že majú dovolenky od viacerých cestoviek na jednom mieste, takže ponuka je prirodzene širšia než u jednotlivých cestoviek. Rezerváciu som urobil o 21:30 a pán Jozef Michalina mi obratom odpísal – ešte v ten večer bola dovolenka objednaná aj zaplatená. Servis naozaj skvelý. Potvrdilo sa mi aj to, čo som videl v ich Google recenziách – rovnakú pozitívnu skúsenosť opisuje viacero ľudí a to ma vlastne presvedčilo objednať si dovolenku u nich. Takže cestovnú agentúru Travelco odporúčam.

Mallorca-SaComa

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi