Dodávkou/autom/mikrobusom do Albánska/Grécka

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte cestovatelia,
chysta sa prosim niekto z vas v case od 15.6 do cca polky septembra dodávkou/autom/mikrobusom a pod. smerom na Albánsko alebo Grécko, a má súčasne v aute voľný priestor pre 2 osobky + 2 biky (a takmer ziadnu batozinu)? Radi by sme podnikli cyklotrip z Albánska do BA (pripadne aj len po Albansku a aj naspat autom, ak by sme sa zhodli na spiatocnej ceste). Ak niekto z vas planuje zabludit do tychto koncim a mohol by nas (potencialne) zviezt, prosim ozvite sa mi na [email protected] a povieme si viac o tom kto ako moze a pod.
Idealne keby sa nasla partia milovnikov cyklistiky a albanska a vydali by sme sa na tuto trasu spolu vo vacsej skupinke s tym, ze by sme sa nejakou dodavkou/mikrobusom dopravili tam aj nazad, pricom presun v ramci albanska by sme mohli riesit ci uz vsetci na biku s tym, ze auticko by bolo kdesi v kempe, alebo sofer by sa vzdy posuval tak ako by sme isli, moznosti je naozaj dost, vsetko zvysne je na dohode :).
Na benzin ci naftu samozrejme radi prispejeme :).

Perfektny napad, len skoda ze na to nemam odvahu :)

ahoj ja idem obytným autom do grecka 8.7 do 21.7 a môzem vas zviezť teoreticky. Mam nosič na bicykle :D

Ahoj Joe, vdaka za ponuku, zial najvyhodnejsie by bolo pre nas vyrazit niekedy medzi 24. - 26.7, nakolko je je v praci problem vybavit si dovolenku v skorsom obdobi...Takze idealne niekto, kto by isiel tym smerom v tomto obdobi :)

Ahojte, mame uz konkretny termin nasich dovoleniek, cize tento trip by sme radi podnikli v datume od 24 - 25.7 do 9.8. Verime, ze sa niekto najde, pripadne hocijake tipy/navrhy su vitane :).

ahoj, stale nikto nič? Kludne by stacilo, keby sme nasli niekoho na odvoz aspon po Dubrovnik, alebo niekde do ciernej hory :)
Ak je niekto taky, prosim mail na [email protected], vdaka

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi