DOBRODRUH

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ja neviem ako ostatných, ale mňa hrozne štve tá skurvená chapta ktorú mi nikdy nechce systém vziať na prvý krát. Ako sa píše správne slovo víhybka, no predsa výhybka kurva, a sme tam, kde sme boli, opäť refresh stránky a opäť nič. Aké je hlavné mesto Rakúska? No Viedeň, a kurva, opäť refresh Tak snáď Vienn, Wien? Opravte si tú skurvenú chaptu, lebo dovolím si tvrdiť, že nie iba mňa to vytáča do nepríčetnosti, keď to nefunguje a vám to tu kurva nefunguje. Som zvedavá na koľký krát budem odkikávať toto, kým sa to uloží.

A máš niečo zasadne proti tomu, aby si sa zaregistrovala????

V pravom hornom rohu je Registracia, konkretne TU: http://www.dobrodruh.sk/user/register

A nebudeš musieť nič vypisovať. 

Áno mám, mám niečo proti tomu, aby som sa zaregistrovala. Zmysel a prínos registrácie vidím iba v tom, že si človek môže pridávať svoje články, fotky a spravovať svoje inzeráty, ale na vaších stránkach sa nič z toho urobiť nedá, tak načo? Načo sa mám registrovať, keď si ani starý inzerát nedokážem zmazať?

Tak s tym inzeratom stve aj mna, ze si tie stare neviem vymazat. Potom obcas sa stane ze mi pisu na neaktualne inzeraty. A mne sa na to nechce odpisovat. A zas neodpisat mi pride neslusne...

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi