CK Turancar

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Mam velmi negativnu skusenost s CK Turancar. Rezervoval som si zajazd na Viedenske vianocne trhy bohuzial som musel tuto rezervaciu s rodinnych dovodov zrusit. Zavolal som CK Turancar 4 dni pred terminom zajazdu avsak na moje prekvapenie mi pracovnicka povedala, ze zajazd nemozem zrusit a ze ma posuva na pravne oddelenie. Odhliadnuc od protipravneho konana CK Turancar ma taketo spravanie velmi ponizilo a presvedcilo, ze CK Turancar nie je poctiva firma. Nechapem ako vobec mozu takto komunikovat so zakaznikom. Predsa by malo byt samozrejmostou ak zakaznik chce zajazd zrusit malo by mu to byt bez problemov umoznene hlavne ak tak chce urobit v znacnom casovom predstihu.

fnuk fnuk, neprecital som si zmluvu a vsetci okolo su zli, fnuk, fnuk, ja som take chudatko, vsetci mi ublizuju, fnuk, fnuk

Dobrý deň, Vam sa 4 dni zdaju ako znacny casov predstih? tak naco ste si to kupovali vopred? mali ste si to kupit 2 dni pred zajazdom, alebo len tak rovno prist k busu, aby ste si boli isty, ze naozaj mozete ist.. to ako myslite vazne?!

.. zaujimave, ze ja som tie podmienky nasla asi za 10 sekund na ich stanke - vola sa to Vseobecne zmluvne podmienky, pane a kazda spolocnost ich ma verejne pristupne na svojej stranke..

4 dni nie je ani zďaleka dostatočný časový predstih. Keby nepíšete mesiac, tak áno. Za ten mesiac si dokážu nájsť za vás náhradu. Ale v priebehu 4 dní, minimálne musia zájazd zlacniť. S Turancar som bola vždy spokojná. Navyše ponúkajú aj zaujímavé zľavy - https://www.kodino.com/sk/obchod/ck-turancar/  keď sa otvoria hranice a situácia sa upokojí, budem opäť využívať ich služby :) 

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi