CK AEOLUS

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Táto neseriózna CK mi v januári 2014 zaplatenom pobyte a 8 dní pred nástupom na pobyt na ostrove Thassos v stredisku Astris poslala voucher do hotela AERIA.
Po prílete na letisko KAVALA nám delegát oznámil nielen zmenu hotela, ale aj zmenu zaplatenej lokality. Napriek zaplatenému ALL INCLUSIVE som dostal len omedzenú plnú penziu. Tento postup sa počas nášho pobytu zopakoval ešte u postupne prichádzajúcich
viacerých dovolenkárov. Táto nanútená zmena destinácie a štandardu hotela a stravovania
bola dovolenkárom štandartne oznamovaná až po vystúpení z litadla , keď mal dovolenkárov už delegát CK AEOLUS v hrsti. Po viacerých apeláciách mi CK AEOLUS vyplatila kompenzáciu za rozdiel v stravovaní v prepočte ceny 2,5 piva na deň.
Takto ohodnotila môj pokazený dojem z pobytu, na ktorý som sa tešil od januára do júna 2014. Pre názornosť uvediem, že rozdiel v destinácii bol asi ako keď si zaplatíte pobyt na Skalnatom Plese a vyvezú Vás na Zemplínsku Širavu.

Tiež nemám dobrú skúsenosť s touto CK. Tiež ma oklamali na ubytovaní, aj na strave. Jednalo sa o Korfu. Neseriózny prístup pracovníčiek CK. Vyslovene zavádzajú. Katalóg majú vždy pekný, ale realita je iná.

Ahojte, treba sa stazovat , ak nieco niej v poriadku, nam napr. vyparadili to, ze skoro dva dni sme cestovali v autobuse pre zver a nie pre ludi.. a to pisu ze autobusy su luxusne. cez tuto cestovku uz viac nepojdem. Zavadzaju a nehovoria pravdu.

Stredisko, ktoré ponúkali nebolo pekné, kopec špiny, schátraných budov, veľa túlavých psov, more s trávami. Objednaná polpenzia - v hotely chudobné raňajky o suchároch namiesto chleba, večera vraj výber z dvoch jedál - klamstvo! neochotná delegátka, fakultatívny výlet, ktorý mal byť nebol z pohodlnosti, absolútne zavádzanie a neprimeraná cena k službám, ktoré sme dostali! Táto cestovná kancelária nikdy viac!

Ideme na dovolenku.. Paralia, Nea an. ..
vodiči ani jeden krát nezapli mikrofón- pp. nevedeli..????

A navigáciu?? no kde že .. nedohodli ktorý drôtik z 3 zastrčiť ani po 2 týždňoch.....

Nevedeli zapnúť kávovar...???

Nevedeli zapnúť svetlo nočného videnia..aj napriek žiadostiam..

Keď haprovalo po nejakom čase video s filmom.. jednoducho vymenili film...

asi viac asi 30 hod.spiatočnej cesty asi nevedeli vymeniť kazetu (na Michala Dávida ešte skoro, ved nie Silvester)

A toto je už asi nadštandard - skontrolovať event. pomoc s batožinou??

oznámiť čas a dĺžku zástavky...

... cca za 60 hod. spoločnej cesty cestujúce nemáli to sčastie počuť ich krstné mena ...(aj prasa aj ovca inokedy vydá hlások ako pozdrav)

atd..... atd

Cestovný diskomfort a odpor, iba dúfam že kvalifikácie vodičov je v súlade s bezpečnostnými predpismi.

Pozor na tuto Ck. Prileteli sme do Egypta v nocnych hodinach, delegatka nas necakala, pocas pobytu alibisticky a nechutne ohovarala a klamala, nikdy som sa nestretla s tak niecim neprofesionalnym, po odoslani staznosti sme neuspeli, napriek tomu, ze aj tajomnik zo Slovenskej Ambasady v Egypte nam bol ochotny dosvedcit problem s danou Ck.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi