cestovná kancelária Dekampo alebo Firo

Máte niekto skúsenosti s cestovnou kanceláriu Dekampo alebo Firo? Ďakujem - pomôžete mi...

KatarinaH, tak to si mala poriadnu smolu - a uplne si viem predstavit, ze uz tam nezavolas. My sme vsak s Firotourom boli v lete (a predtym raz na lyzovacke na ladovci) a uz ked som zajazd vyberala, ta "moja" :-) slecna mne vsetko odpovedala, co som potrebovala vediet - a to ver, ze som mala otazok hooodne vela, lebo sme teraz uz boli s malymi detmi. :-) Ja som bola uplne spokojna - vsetko bolo tak, ako som ocakavala, ziadne sklamania (a pre tie decka bol v hoteli zabezpeceny este aj klub Firacik). Takze asi tolko.

My sme boli na svadobnej ceste na Zakynthose cez cestovku Firotour a mozem len chvalit. Hotel nam odporucili vynikajuci, na recepcii vedeli ze sme na svadobnej a dali nam krasnu izbu s terasou a vyhladom na more. Aj ked boli tam s nami starsi manzelia a ti dostali za tie iste prachy izbu s malym balkonom a vyhladom na prijazdovu cestu. Ale nam to vtedy naozaj vyslo:) 

Super info o Zakynthose najdete na stranke

http://www.odovolenke.sk/grecko/zakynthos

Máte niekto skúsenosti s cestovnou kanceláriu Dekampo alebo Firo? Ďakujem - pomôžete mi...

Ahoj, cestovala som v minulosti aj s FIROtour ale posledné dva roky som išla cez cestovnu agenturu Dekampo. Oni su agentura, takze mi ponukli viacero moznosti, z viacerych cestovnych kancelarii. Boli celkom ustretovi a vyzerali, ze vedia co robia. Mam s nimi dobru skusenost a urcite ich oslovim aj toto leto :)

Dneska som volala s ck firo - pobočka v BA... Mala som smolu, že mi to zodvihla slečna, ktorú som evidentne vyrušila z niečoho úplne iného ako je náplňou jej práce. Na všetky moje otázky mi čítala omáčku, ktorú som si zároveň ja čítala v ich katalógu, a keď niečo nevedela tak mi povedala "...veď tam uvidíte..." (tým tam myslela v hoteli o ktorým som mala záujem)...
Nechcem posudzovať firmu na základe jej jedného zamestnanca, ale chuť volať tam ešte raz a dúfam, že mi to zvihne niekto iný ma prešla...

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi