cestovanie po svete bez obmedzení

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte všetci :)
Rád by som podnikol nezabudnuteľný trip s niekým nezabudnuteľnou :))) ( nejde o preklep). Mám na mysli cestovanie bez časového obmedzenia. Veľmi rád cestujem a napríklad minulý rok som sa vybral na cestu stopom do Portugalska, ale zatiaľ pri každej ceste som bol časovo obmedzený kvôli štúdiu. V máji som skončil výšku a odišiel do Kanady. V júni mi končia víza a potom by som sa rád vybral do Strednej a Južnej Ameriky. Cestu by sme plánovali postupne, takže ak by sa nám v aktuálnom meste páčilo tak by sme ostali dokedy by sme chceli. Ak by sme na druhý deň chceli ísť hoci aj na antarktídu, tak by sme šli :) ( preháňam, čo?:) ) Mám na mysli užiť si krajinu, spoznať miestnych ľudí a doslova načerpať miestnu atmosféru bez toho, aby sa človek zaťažoval myšlienkou - zajtra musím ísť domov.
Samozrejme s rozumným rozpočtom :) Kamarát, ktorý sa práve nachádza v Guatemale (a spoznal som ho tak, že hral u nás v meste na gitare aby si zarobil na cestovanie), mi písal, že si tie krajiny zamilujem. Tak možno ani na tu Antarktídu nebude treba ísť :))
fb
https://www.facebook.com/psy.caresheet
Email
[email protected]
Pekný deň všetkým
Lukáš

Ahoj Lukáš, chcela som Ta len pozdraviť a zaželať všetko dobré, ja som od Teba o dosť staršia a bohužiaľ mám ešte doma povinnosti, nemôžem cestovať takto neobmedzene, je to môj veľký sen raz sa takto vybrať a nepozerať na čas, len spoznávať ľudí a svet. Mala som to šťastie, že som mohla žiť dlhšie v zahraničí a cestovať, je to okrem detí a samozrejme lásky tá najväčšia hodnota. Držím Ti palce, aby si našiel nezabudnuteľnú osobu a zažil nezabudnuteľný trip. Máš moje veľké sympatie.

Milica ďakujem ti za tvoje povzbudenie. Prajem ti veľa šťastia a splnenych priani :)

Zdravim ta, Lukas,
Juzna a Stredna Amerika , to su aj moje sny, ibaze som casovo obmedzena, v lete max. 2 mesiace volna. Je mozne sa sapon na chvilu pridat ?

Ahoj Maja. Definitivny plan este nemam, kedze je este len februar, ale ak mi nechas na seba kontakt mozeme o tom popisat blizsie :) Alebo mi napis na FB alebo na email, ktory som uviedol hore

tak, čo nájde sa ešte niekto?:)

Znie to super :) presne taky plan mam aj ja, tulat za bez casoveho obmedzenia, spoznavat, pisat, fotit, vychutnavat, akurat ze chcem zacat na opacnej strane sveta, Novy Zeland ;) tak ci tak,drzim palce!

Ja by som tiez siel neobmedzene cestovat, vsetko co si pisal mi vyhovuje,,len ten rozpocet, neviem ako si to predstavujes ze kde co a ako si potom aj zarobime :D pis na [email protected]

Ahoj Lukáš,

ja mám taký veľký sen, a to precestovať celý svet od Kanady, cez USA, Strednú a Južnú Ameriku a potom južnú Afriku, východ Austrálie a Nový Zéland a nakoniec JV Aziu.. Chcem si vybaviť pracovné voľno na rok a venovať sa len cestovaniu.. Kedy by si chcel vyraziť?

Veronika

Zabudla som ešte dopísať e-mail: [email protected]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi