Cestovanie po Portugalsku, Madeire a Azoroch 2016?

Ahojte, nájde sa niekto kto by mal záujem o cestovanie po južnej časti Portugalska, Madeire, Azoroch? Plán by bol od 27.8. - 18.9.2016. Na Madeiru a Azory lieta easyjet z Lisabonu za nízke ceny. Ubytovanie formou stanovania v kempoch. V Portugalsku možno aj v hosteloch. Presný plán by sa konkretizoval neskôr, ale na Madeire by šlo o turistiku + pláže a na Azoroch o turistiku, cyklo + pláže. Predstava by bola nasledovná: Portugalsko 9-10 dní, Madeira 5 dní, Azory 5-6 dní.

Ahoj. Toto znie mega zaujímavo. Už to máš aj detailnejšie naplánované? Je to nejaka vacsia partia? Info sem pls: henywow(zavinac)pobox.sk Dik za info, Peter .)

Ahoj, Portugalsko mám v hľadáčiku ako jednu z možností kam sa vybrať tento rok. O Azoroch som počul samé dobré veci :)
Som turista, cyklista aj keď nie zrovna plážový typ a možno by takémuto tripu pomohlo, že trochu hovorím po španielsky.
Tak ak chceš, môžeme o tom hodiť reč [email protected]

Ahoj, znie to super, a to by som mala mať aj volno :) Milujem turistiku, cyklistiku...nové veci...ak ešte hľadáš niekoho píš: [email protected]

Ahoj, aj my s priateľkou by sme mali záujem. Termín vyhovuje, vyzerá to super.
nenechala si na seba kontakt, tak môžeš napísať ma mail [email protected] a môžeme si napísať podrobnejšie predstavy čo ako ;)

ahoj Marus, ja idem na Madeiru v juni, ak by ti termin vyhovoval mozme dat nejaku turistiku tam...:) [email protected]

Ahoj, rád by som sa pridal, pretože už dlhšiu dobu som chcel ísť na Madeiru a ešte keď je to obohatené o ďalšie miesta a spojené s trekkingom o to iba lepšie. Tak môžeš alebo ostatní, ktorí vytvárajú nejakú ďalšiu skupinu, kontaktovať na [email protected]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi