Cestovanie po Európe

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte
Hladám niekoho na cestovanie po Európe stopom alebo inak, len nie cez cestovku teraz v lete 2013 je mi jedno kam. Chcem zažiť, spoznať niečo nové len tak s batohom na chrbte.

chcem chcem chcem len zalezi to od viacerych faktorov skola,rodina ale splnil by sa mi sen

ja by som hned išla, často táto myšlienka sprevádza môj bežný život...proste zobrať sa a ísť ..lebo - a prečo nie..mam dve zdravé nohy ruky kopec času a chuť ..Cestu si pofotiť ,zážitky napísať a v zdraví to prežiť :)

Ahoj, ja mam v plane august- oktober spoznat krasy a kulturu Balkanu - hory, plaze, ludia, festivaly... - stopom zo slovenska ...ak by ste mali chut sa pridat, zatial sme dvaja, novy ludia vitany:)

ahoj, Matus mohol by si mi napísať správu na email: [email protected] ja by som sa pridal ku vám tiež mám v pláne prejsť balkán počas tohto leta, síce ja som skorej chcel ho prejsť na s tým že si zobrať auto zo slovenska ale nemal by som problém ani so stopom.

Drzim palce! Ja mam super zazitky z cesty do Santiago de Compostela .. s batohom na chrbte, sama..islo o viac nez len o dobrodruzstvo, ale bolo to velke dobrodruzstvo ... a vzdy tam stretnes nejakych putnikov, z celeho sveta ... takze mozes ist sam, alebo nie :-)

ahoj, rád by som sa pridal, čas by sa našiel. Takysto hľadám ľudí s ktorými by som mohol takto stopom, vlakom a pod. niekam vyraziť. môj mail: [email protected]

caute, mam kusok po 30tke, dobrodruzneho ducha,dost vela casu, a uz neuhasitelnu chut cestovat hocikam hockedy.. ;) mam aj auto inak.samej sa mi ale nechce.teraz som bola par dni v barcelone,chystam sa par dni na sardiniu a takto nie je problem od maja do oktobra mat dost casto 3-7 dni volna pripadne aj dlhsie,na zaklade dohody.ozvite sa mi prosim.bavi ma viac len tak na blind...skratka dobroduzstvo. [email protected] a aha a som z ba.bolo by fajn keby si bol-a tiez odtialto ;)

Caute, ja mam tiez zaujem precestovat toto leto/jesen Europu. Viac menej je jedno ktorym smerom, ale viac ma to taha na neokukany vychod (Ukrajina), juhovychod (staty byv. Juhoslavie, Albansko) a este Baltske staty. Sposob dopravy najma stopom a v nevyhnutnom pripade vlakom a busom ale ak by sa zgrupila stvorica a niekto by mal auto, tak aj na take by som sa dal prehovorit. Ak ma niekto zaujem, ozvite na [email protected].

Ahojt, mam 25, hladam partacku/a na kratke vylety - laka ma Rakusko, ich miestne oslavy, ale aj Anglicko a pod.(vsade kde je zelen)
Pohybujem sa v BA - NR.
V prípade, ze zdielas podobný smer cestovania, pokojne sa ozvi na [email protected]

zdravím ľudia, kto sa chce pridať ku mne toto leto na výlet do beneluxu, pôjdem svojím [email protected]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi